The Art of Living
Välkommen till intresseanmälan för föreläsningen The Art of Living. Slutgiltigt datum fastställs systematiskt när 5 eller fler intresseanmälan har kommit in. Vi kontaktar dig via e-post (& sms, valfritt) när nästa slutgiltigt datum är fastställt.

Hur vill jag leva? Vad är det för röst i huvudet som kritiserar och försöker sabotera för mig? Varför gör jag inte allt det där som jag vet gör mig gott? Vissa dagar tycks hjärnkontoret svänga lika friskt som ett schizofrent svenskt vårväder. Vad är det egentligen som försiggår där uppe på hjärnkontoret? Hur funkar det?

I denna föreläsning med workshop inslag tar vi ett djupdyk i samspelet och kedjereaktionen mellan tankar, känslor och beteende i relation till hur vi upplever livet. Här får du möjlighet att studera din personliga transformation från nuläge till drömläge, utforska och utmana olika dimensioner i din inre världsbild, och skapa din personliga verktygslåda för mental klarhet.

Vad längtar du efter? Vad vill du ha mer av? Detta är första steget i vår workshop serie för dig som vill leva livet fullt ut.

Steg 1: The Art of Living: Föreläsning
Steg 2: Find your Superpowers: Workshop
Steg 3: The Yoga Journey through Chakras: Yoga Workshop
Email address *
Vilka dagar & tider passar din kalender? *
Kan ej på lördagar/söndagar
kl 10.00 - 13.00
kl 12.00 - 15.00
kl 13.00 - 16.00
Lördag
Söndag
Vilken månad önskar du att workshopen hålls? *
Vad lockar dig med denna föreläsning?
Fyll i ditt mobilnummer nedanför om du vill att vi kontaktar dig via SMS med datum för nästa föreläsning
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy