Intresseanmälan emission Stenmarks Växthusrestaurang i Skegrie AB
Här gör du intresseanmälan till emissionen sommaren 2021. Anmälan är ej bindande och heller inte någon garanti för att få tilldelat aktier i emissionen. Antalet utbjudna aktieposter i nyemissionen kommer inte att överstiga 200.

Att investera pengar i aktier är alltid förenat med risk. Värdet på aktierna kan både öka och sjunka. Vid konkurs kan aktierna förlora allt värde. Investera aldrig pengar i aktier som du inte har råd att förlora.

Stenmarks Växthusrestaurang i Skegrie AB är ett privat onoterat bolag. Det innebär att aktierna inte kommer att listas på en handelsplats såsom börsen. Att aktierna inte är listade innebär att ägare själv behöver hitta en köpare ifall ägaren vill sälja sina aktier. En eventuell investering i Stenmarks Växthusrestaurang i Skegrie AB bör alltså ses som långsiktig.

Vill du vara med men känns 10 000 för mycket? För mindre aktieposter startar vi också småningom igång en kampanj på Funded By Me. Håll koll här: fundedbyme.com
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Fullständigt namn på investeraren (person eller juridisk person): *
Önskat belopp att investera. Minimum 10 000 kr. Om du vill investera mer, så gäller intervallet 2 500 kr. Du kan alltså anmäla intresse för att investera vilken multipel av 2 500 kr som du vill, så länge beloppet är 10 000 kr eller mer. *
Personnummer alternativt organisationsnummer: *
Telefonnummer: *
Adress: *
Postnummer: *
Postort: *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy