LEUK DAT JE ER BIJ BENT OP 10 MAART a.s.!
Via dit formulier kun je je inschrijven voor de Nationale Juniorgolf Kick-off die Dutch Kids Golf in samenwerking met GOLF RAAK!, PGA GolfSixes LEAGUE, de NGF én Golfbaan Bentwoud organiseert op 10 maart 2019.

De Nationale Juniorgolf Kick-off is voor álle jeugdgolfers tot en met 18 jaar: of je nu gevorderd of beginnend bent of kennis wilt maken met golf. Ook (groot-) ouders, broertjes/zusjes, vriend(innet)jes, klas- of teamgenootjes zijn van harte welkom! Er is voor iedereen wat te doen op deze dag!

Je kunt je hier inschrijven voor de Nationale Juniorgolf Kick-off en 1 (of meer) van de activiteiten die we deze dag organiseren op golfbaan Bentwoud. Kom je met meerdere mensen (naast je ouders bijvoorbeeld ook een broer of zus en/of vriendjes) dan kun je dat op dit formulier aangeven. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat de organisatie vlekkeloos verloopt. Na je inschrijving ontvang je een (automatische) bevestiging. In de week vóór de kick-off ontvang je per email meer informatie over de dag.

Ook voor meereizende familieleden is er genoeg te doen op golfbaan Bentwoud. Wat te denken van clinics van de pro's van de Bentwoud Golf Academy? Voor de allerkleinsten is er het kabouterpad, met leuke opdrachten. Kunnen je ouders zelf ook golfen? Dan kunnen zij 9 holes lopen terwijl jij meedoet aan een van de Kick-off activiteiten.

Kortom: we gaan er een geweldige start van het nieuwe seizoen van maken en kijken uit naar je/jullie komst!

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Dutch Kids Golf. Report Abuse - Terms of Service