Workshop presenteren
Hier schrijf je je in voor de Workshop Presenteren van Deniz Canpolat van Obloma B.V. Deze workshop vindt plaats op 18 september 2019 van 19.00-21.00 uur bij ons op kantoor aan de Amstel 228, 1017 AK Amsterdam.
Email address *
Ik meld mij aan voor deze Workshop. Mijn volledige naam is:
Je investering:
De investeringskosten hebben een ongebruikelijk karakter. Na afloop van de Masterclass mag jij zelf de financiële waarde bepalen door op een briefje te noteren voor welk bedrag (ex BTW) Deniz jou mag factureren.
Mijn factuurgegevens zijn (bedrijfsnaam en adres):
Annulering:
OJ regelt de cursussen en leergangen voor het netwerk zonder eigen financieel belang, maar je snapt dat we wel bepaalde verplichtingen richting de docent aangaan. Dat betekent dat we ook op jou moeten kunnen rekenen als je je voor een cursus of leergang aanmeldt. Tot 2 weken voor aanvang kun je schriftelijk annuleren.

Annuleer je binnen 2 weken voor de cursusdatum dan brengt de docent (of OJ namens hem) €50,- in rekening, ook wanneer je aanmelding binnen deze periode heeft plaats gevonden. Ben je verhinderd? Het is natuurlijk altijd mogelijk om je plaats te laten innemen door iemand anders. Tenminste als je plaatsvervanger ook een ervaren jurist is, want we willen de samenstelling van de groepen niet veranderen.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of OndernemendeJuristen BV. Report Abuse