Inscripció activitat Realitat Virtual Creu de la Mà.
Data de l'esdeveniment: 25 de Setembre 2021.

Direcció de l'esdeveniment: Centre Cívic Creu de la Mà, Pl. Remei Bosch, s/n 17600, Figueres.

NO QUEDEN SESSIONS DISPONIBLES.
Email *
Acord d'autoresponsabilitat.
En inscriure en aquest esdeveniment, els meus acompanyants i jo acceptem les normes i condicions de l'acord d'autoresponsabilitat de l'activitat. De:

Realitat virtual, organitzada per l’AAVV Rally sud. i El Gato de Vader que se celebrarà en data 25 de setembre de 2021, em dono per assabentat/da de la situació de crisi sanitària generada per la pandèmia de la COVID-19, i assumeixo que en qualsevol activitat grupal existeix possibilitat de contagi encara que es compleixin les normes de seguretat i autoprotecció sanitàries.
Mitjançant aquest document, em comprometo a seguir i respectar les següents normes, així com totes les indicacions facilitades pels organitzadors:

- És obligatori l’ús de mascareta durant tota l’activitat.
- És obligatori mantenir la distància d’un metre i mig amb tota persona participant.
- És obligatori el rentat de mans amb solució hidroalcohòlica a l’entrada del auditori,
- Queda prohibit el consum de begudes, menjar, tabac, o qualsevol element que impliqui la necessitat de retirar la mascareta durant l’activitat.
- Si existeix cap dubte sobre l’aplicació d’aquesta o qualsevol altra normativa relacionada amb l’autoprotecció sanitària em posaré en contacte amb un responsable de l’organització.
- Renuncio a reclamar qualsevol responsabilitat als organitzadors. Participo d’aquesta activitat coneixent els riscos de contagi i sota la meva pròpia responsabilitat.

Les dades recollides en aquest document seran tractades en conformitat amb la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per al correcte funcionament de l’activitat en qüestió i seran destruïdes un cop aquesta hagi estat realitzada.
Aceptar acord d'autoresponsabilitat per validar el registre. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy