Curs -- Munta el teu propi concert
De l'11 al 27 d'agost
Els dimecres i els divendres, de 17 a 19 h,

Lloc: Biblioteca Pública de Sant Feliu de Guíxols
A càrrec d'Agus Segura (Atzavara)
Durada: 12 hores

Per a joves, a partir de 14 anys
Viu l'experiència d'organitzar un esdeveniment musical des de la tria dels artistes i fins al muntatge del concert. Et volem oferir més que no pas un curset, l'experiència real de portar la teva música preferida.

Compartiràs aprenentatge i vivències amb els millors mestres de la producció musical, el disseny i marqueting d'esdeveniments i la creació musical per tal que visquis un concert per dins, com un autèntic professional.

Un taller pràctic dirigit per Agus Segura que et permetrà conèixer de primera mà un estudi de gravació, aprendre nocions de com fer bases per a temes musicals i moltes altres coses, de la mà dels nostres millors talents.

Gratuït, places limitades
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
NOM
COGNOMS
Telèfon
PROTECCIÓ DE DADES. En compliment del Reglament General de Protecció de Dades li comuniquem que aquestes dades peronals seràn tractades per l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la finalitat de gestionar i atendre les necessitats en matèria d'igualtat, així com enviar informació d'activitats que realitzi la Biblioteca Pública de Sant Feliu de Guíxols. La legitimació del tractament està basada en el consentiment de la persona interessada i en cumpliment d'emissió d'interés públic (aricle art.6.1.e RGPD). També l'informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició davant l'Ajuntament i que les dades que ens porporciona no es cediran a tercers. Més informació sobre la política de protecció de dades a la web de l'Ajuntament. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy