Formulari d'inscripció a la "Trobada de cooperatives de Terrassa: passat, present i futur"(Terrassa // 28 de juny de 2018)
Aquesta acció l'impulsa l'Ateneu Cooperatiu del Vallès en el marc del programa d'Ateneus cooperatius promogut per la Direcció General d'Economia Social, tercer sector, autònoms i ocupació, conjuntament amb el nucli local de la Xes Terrassa, SprintCoop i l'Eina Cooperativa.

El Taller tindrà lloc al LOCAL SOCIAL de la COOPERATIVA POPULAR ELS AMICS al
Carrer Torrent 146, Terrassa, Barcelona
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Dades personals
Aquesta acció està finançada per un programa de la Generalitat que ens obliga a demanar aquestes dades, t'agraïrem que les omplis, a la part final del formulari podràs veure la Llei que ho regula i l'ús que en farem. Moltes gràcies
Nom *
Cognoms *
Llei de protecció de dades
En compliment de l’art. 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals que proporcioneu s’incorporaran al fitxer "Subvencions de la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom". La finalitat del fitxer és gestionar les subvencions que atorga la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom que es duen a terme en el desenvolupament de les competències que li són atribuïdes legalment.
Així mateix, us comuniquem que les vostres dades se cediran al Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social d’acord amb l’article 21 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i serviran per la justificació de la subvenció obtinguda.

La unitat responsable del fitxer és la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa i les dades recollides s’emmagatzemaran amb les mesures de seguretat i confidencialitat establertes legalment.

Teniu dret a accedir a les dades facilitades, rectificar-les, cancel·lar-les i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes per la legislació vigent. Per exercir aquests drets, heu d’adreçar un escrit a la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa per correu postal (C. Sepúlveda, núm. 148-150, 08011 Barcelona) o correu electrònic (adreçat a dgestsca.tsf@gencat.cat i signat electrònicament amb DNI electrònic o certificat digital reconegut).

En cas de no voler rebre més informació de l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, podeu adreçar-vos per escrit al correu info@ateneucooperatiuvalles.org.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy