Formulari d'inscripció a la "Trobada de cooperatives de Terrassa: passat, present i futur"(Terrassa // 28 de juny de 2018)
Aquesta acció l'impulsa l'Ateneu Cooperatiu del Vallès en el marc del programa d'Ateneus cooperatius promogut per la Direcció General d'Economia Social, tercer sector, autònoms i ocupació, conjuntament amb el nucli local de la Xes Terrassa, SprintCoop i l'Eina Cooperativa.

El Taller tindrà lloc al LOCAL SOCIAL de la COOPERATIVA POPULAR ELS AMICS al
Carrer Torrent 146, Terrassa, Barcelona

Email address *
Dades personals
Aquesta acció està finançada per un programa de la Generalitat que ens obliga a demanar aquestes dades, t'agraïrem que les omplis, a la part final del formulari podràs veure la Llei que ho regula i l'ús que en farem. Moltes gràcies
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Llei de protecció de dades
En compliment de l’art. 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals que proporcioneu s’incorporaran al fitxer "Subvencions de la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom". La finalitat del fitxer és gestionar les subvencions que atorga la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom que es duen a terme en el desenvolupament de les competències que li són atribuïdes legalment.
Així mateix, us comuniquem que les vostres dades se cediran al Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social d’acord amb l’article 21 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i serviran per la justificació de la subvenció obtinguda.

La unitat responsable del fitxer és la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa i les dades recollides s’emmagatzemaran amb les mesures de seguretat i confidencialitat establertes legalment.

Teniu dret a accedir a les dades facilitades, rectificar-les, cancel·lar-les i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes per la legislació vigent. Per exercir aquests drets, heu d’adreçar un escrit a la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa per correu postal (C. Sepúlveda, núm. 148-150, 08011 Barcelona) o correu electrònic (adreçat a dgestsca.tsf@gencat.cat i signat electrònicament amb DNI electrònic o certificat digital reconegut).

En cas de no voler rebre més informació de l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, podeu adreçar-vos per escrit al correu info@ateneucooperatiuvalles.org.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service