Aanmeldformulier IFMSA-Nijmegen
Ontzettend leuk dat jij interesse hebt om lid te worden bij de internationale medische studentenorganisatie voor en door (medisch) studenten. Wij zetten ons op lokaal, nationaal en internationaal niveau in voor de bewustwording en verbetering van Global Health, en richten ons op de ontwikkeling van toekomstige (zorg)professionals.

IFMSA heeft ruim 1,3 miljoen (medisch) studentleden uit ruim 125 landen, waarbij IFMSA de stem van medische studenten vertegenwoordigt bij organisaties als de World Health Organisation, United Nations en World Medical Association. Wij als IFMSA-Nijmegen zijn hierbij de stem van de Nijmeegse studenten, precies hierom luidt ons motto: “Think globally, act locally”!

Like ook onze Facebook pagina om over onze evenementen op de hoogte te blijven!

Groetjes,
Het Dagelijks Bestuur der IFMSA-Nijmegen 2019-2020
Naam: *
E-mailadres: *
Studie: *
Studiejaar: *
Ik wil graag: *
Gewenste Werkgroep(en): *
Required
Motivatie - Als je op intakegesprek wil komen (max. 300 woorden)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *
Hierbij verklaart de inzender van dit document zich aan te melden bij IFMSA-Nijmegen, onderdeel van IFMSA-NL. Door inzending van dit document geeft de inzender toestemming voor het vastleggen en gebruik van onderstaande gegevens, zoals vastgelegd in het HR en hierna uitgelegd: 1. De gegevens worden gebruikt voor onderlinge communicatie (Naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer) tussen het bestuur en het lid en het lid en andere leden. De gegevens worden door de Secretaris gebruikt voor de ledenadministratie. Aan derden, zoals subsidiegevers en toetsingscommissies, wordt alleen de noodzakelijke gegevens verstrekt. Hier valt specifiek het studentnummer onder, voor het opvragen van de studentstatus van het lid. 2. Gegevens worden alleen gebruikt en vastgelegd online als men is aangenomen bij IFMSA-Nijmegen. 3. Gegevens worden zolang bewaard als nodig is.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy