COVID-19: evidencija (samo)izolacije - DJELATNICI
Poštovane djelatnice i djelatnici,

prema zahtjevu Sveučilišta u Zagrebu od 13. listopada 2020. u svrhu što promptnije reakcije uprave Sveučilišta dužni smo svakodnevno dostavljati podatke o broju zaraženih studenata i djelatnika (sa simptomima koji mogu upućivati na COVID-19 ili im je potvrđena zaraza s COVID-19) i onih kojima je izrečena mjera samoizolacije.

U tu svrhu napravljen je online obrazac za prikupljanje traženih podataka. Obrazac moraju ispuniti svi sa simptomima koji mogu upućivati na COVID-19 ili im je potvrđena zaraza s COVID-19, te oni kojima je izrečena mjera samoizolacije, počevši od 1. listopada 2020. nadalje. U slučaju da osobe koje su u samoizolaciji, nakon što su ispunile obrazac počnu osjećati simptome ili im bude potvrđena zaraza, dužne su ponovo ispuniti obrazac. Osobe kojima je mjera (samo)izolacije produžena ili ponovljena također su dužne ponovo ispuniti obrazac.

Djelatnici koji su spriječeni doći na radno mjesto dužni su o tome obavijestiti svoga nadređenoga u najkraćem mogućem roku, na način kako to inače rade.

Molimo sve djelatnike da se ponašaju odgovorno prema drugima i sebi, te da striktno poštuju sve upute nadležnih tijela. Posebna pozornost se skreće na obvezu pravilnog nošenja zaštitnih maski tijekom boravka u svim prostorima fakulteta, a posebno onima u kojima nije moguće osigurati fizičku udaljenost.

Hvala na suradnji!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime *
Prezime *
Spol *
Broj mobitela *
Odaberite odgovarajuće *
Odaberite odgovarajuće *
Datum početka (samo)izolacije *
MM
/
DD
/
YYYY
(Propisani) datum završetka (samo)izolacije *
MM
/
DD
/
YYYY
Prostor za eventualne napomene
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Stomatološki fakultet. Report Abuse