The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

Мобилен систем за снимање со камери при сообраќајна контрола
Пилот проект на Министерството за внатрешни работи и ИЦИТАП
Дали мислите дека снимањето на сообраќајната контрола со мобилниот систем ќе ја зголеми довербата на граѓаните во работата на полицијата
Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms