Dret a l'Habitatge i a viure a la comunitat
Per commemorar el dia estatal de la Convenció Internacional dels Drets Humans de les persones amb discapacitat de la ONU (3 de maig) celebrat per primera vegada enguany, i el dia europeu del Dret a la Vida Independent (5 de maig), ECOM inicia un cicle d'informació i debat sobre el dret a l'habitatge i el dret a viure a la comunitat de les persones amb discapacitat física.

L'objectiu general d'aquestes trobades gira entorn a l'exercici dels drets reconeguts a l'article 19 de la Convenció Internacional dels DDHH:
Donar eines i apropar els recursos existents a les persones amb discapacitat física per empoderar-les i fer-les part activa tant en la construcció del seu propi projecte de vida independent en la comunitat com en la defensa del dret a l'habitatge assequible i accessible. I donar continuïtat a les demandes dels grups de treball que vam organitzar l'any passat sobre habitatge accessible i assequible.

A quines sessions vols assistir? *
Required
Nom i cognoms *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Gènere *
Edat *
On vius? (població) *
Your answer
Quina de les següents opcions s'ajusta més a la teva situació? *
Required
Formes part d'una de les entitats federades d'ECOM? *
Si vols consultar les entitas federades: http://www.ecom.cat/catala/e21_llistat.php
Quina?
Your answer
Per motius organitzatius i característiques de l'espai. Si us plau, digue'ns si tens discapacitat física *
FEDERACIÓ ECOM com a Responsable del tractament de les dades personals proporcionades sota el seu consentiment, sol•licita el seu consentiment exprés, conforme al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), amb la finalitat de gestionar la seva assistència a les nostres jornades, així com de remetre-li informació relacionada amb la nostres activitats i serveis. Les seves dades seran conservades mentre existeixi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament i quan ja no sigui necessàries se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total dels mateixos. No es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal. Així mateix, s'informa que pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i els de limitació i oposició al seu tractament dirigint-se FEDERACIÓ ECOM en Gran Via de les Corts Catalanes, 562 - BARCELONA 08011 (BARCELONA). ecom@ecom.cat, i el de reclamació a www.agpd.es *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service