Voedingszorg bij slikstoornissen - nieuwe datum!

Maximum aantal inschrijvingen: 20 personen

Datum: 24/09/2024

Tijdstip: van 13.30 tot 16.30 uur

Adres: JAVA Foodservice, Wingepark 10, 3110 Rotselaar

Wat als gewone voeding niet meer vanzelfsprekend is en een aangepaste textuur noodzakelijk blijkt? In de zorg zijn er heel wat bewoners en patiënten die maaltijden met een aangepaste textuur nodig hebben.

Tijdens deze sessie zullen we vanuit de theorie vertrekken en vervolgens dieper ingaan op de praktijk. We willen graag benadrukken wat er beschikbaar is aan aangepaste producten voor mensen met slikproblemen en laten zien hoe je in jouw keuken aan de slag kunt gaan om een aangepaste maaltijd te bereiden.

Aan de hand van een inspirerend praktijkvoorbeeld willen we laten zien hoe een maaltijd met aangepaste textuur toch lekker en smaakvol kan zijn! We geloven dat het belangrijk is om mensen met slikproblemen ook te laten genieten van de maaltijden die ze krijgen.

Deze infosessie is een unieke kans om meer te leren over het bereiden van maaltijden met aangepaste textuur. Meld je vandaag nog aan voor deze inspirerende en smaakvolle infosessie, zodat we samen kunnen werken aan het creëren van heerlijke maaltijden voor mensen met slikproblemen.

Textuur-en smaaksturing brengen het eetplezier terug
In samenwerking met Unilever Food Solutions bieden we ook een boeiende workshop aan waarin we verschillende gerechten aanpassen naar alternatieven die geschikt zijn voor mensen met slikproblemen. 

OPGELET: 

  • max. 2 personen per instelling kunnen zich inschrijven voor deze opleiding.
  • Deze opleiding is gratis. Annuleren kan kosteloos tot 10 dagen voor het event.
    We willen graag iedereen een kans geven om deel te nemen. Kan je niet aanwezig zijn, laat je dan vervangen door een collega. Zo gaat dit plaatsje niet verloren. Kan dit niet, dan rekenen wij een annuleringskost van €50/persoon (*) aan.  

    *Dit bedrag storten wij integraal door aan een goed doel.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Klantnaam *
Klantnummer *
E-mailadres *
Voornaam en naam (persoon 1) *
Voornaam en naam (persoon 2)°
°Niet verplicht
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy