Prijava za UPSHIFT radionicu u Zagrebu
Pozdrav,

drago nam je što si se odlučio/odlučila prijaviti na našu sedmu UPSHIFT radionicu koja će se ovog puta održati uživo, od 12. do 14. studenog 2021. godine, na temu ekologije i zaštite okoliša. Radionica je namijenjena učenicima u dobi od 13 do 19 godina koji dolaze iz Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

U ovom ćemo te obrascu provesti kroz proces prijave na što bezbolniji i brži način. Ispunjavanje prijavnog obrasca je jednostavno, a pitanja su osmišljena tako da pomognu tvom timu da prijavu popuni na najbolji mogući način, uz naše savjete.

Rok za prijavu je 7. studenog 2021., u 23:59 h. Prijaviti se možete u timovima od 3 do 5 učenika.

Od svih prijavljenih timova odabrat ćemo 10 timova koji su najbolje opisali ekološki problem u svojoj zajednici i ti će timovi sudjelovati na radionici. Radionica traje tri dana, od 12. do 14. studenog 2021. Svaki će tim na radionici prolaziti proces od problema s kojim su se prijavili do osmišljavanja ideje koja bi taj problem riješila. Svi će timovi na kraju radionice predstavljati svoju ideju, a najbolja tri tima dobivaju 7.500 kn namjenskih sredstava za realizaciju svoje ideje.

U procesu prijave najvažnije je dobro opisati problem - zašto je to problem, na koga sve utječe i zašto biste ga željeli riješiti.

Za bilo kakvu pomoć slobodno nam se obrati, tu smo za tebe! Možeš poslati mail na tena@huki.hr ili nazvati na broj 098 972 93 12.

Prati nas na društvenim mrežama i web stranici:
Facebook: http://fb.me/zabuducnostmladih 
Instagram: https://www.instagram.com/zabum_za_buducnost_mladih/
Web: www.zabum.hr

Sretno s prijava i vidimo se ubrzo!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Hrvatski ured za kreativnost i inovacije. Report Abuse