Bokning av utställningsplats Luleå Pride 2018
I år arrangeras Luleå Pride 15-17 juni.
Föreläsningar kommer hållas i Sessionssalen i Stadshuset under fredagdag och på Storgatan 13 under lördagen. Uppträdanden och workshops kommer hållas på Lillan. Den centrala platsen kommer vara Stadsparken där artister uppträder på scenen, olika aktörer finns på plats för att ta ställning, synas och nätverka, Här finns också matförsäljning, informationstält, aktiviteter och mycket mer!
Var med i parken du också!
Email address *
Kontaktperson och kontaktuppgifter *
Your answer
Jag godkänner att RFSL Luleå och norra Norrbottens län sparar inlämnade uppgifter för administrering i och med Luleå Pride 2018, samt att föreningen sparar kontaktuppgifter för att informera om Luleå Pride kommande år. *
Stadsparken *
Vi är rädda om Stadsparken och måna om att lämna den i gott skick efter festivalen. Inga pinnar eller liknande får stickas ner i marken. Ingenting får knytas, eller på annat sätt fästas, i träd eller växtlighet i parken. Fordon får endast framföras på hårdgjorda ytor i parken och fordonet måste då godkännas innan festivalen.
Jag vill boka *
Du kan välja att boka en monterplats i parken för 5000kr eller en tältplats 10000 kr. (Det finns möjlighet att få reducerat pris mot att bidra med två eller tre volontärer som jobbar ett pass om 4 timmar enligt överenskommelse med arrangören. Vänligen kontakta oss om du vill bidra med volontärer och få reducerat pris.) Monterplatserna finns färdig uppställda för dig och du står för innehållet och bemanningen. För tältplats tilldelar arrangören dig en plats i Stadsparken och du står för tält, tältuppställning och -nedtagning samt innehåll och bemanning.
Bemanning
Aktörer med monter-/tältplats åtar sig att bemanna utställningsplatsen minst följande tider:
Fredagen den 15:e juni kl 16:00-20:00
Lördagen den 16:e juni kl 13:00-17:00
Utöver dessa tiderna står det var och en fritt att bemanna längre. Titta gärna på programmet i parken för att se hur länge det passar just er att bemanna.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of RFSL.