Recull de necessitats/demandes - Xarxa de Suport del barri de Porta

L'objectiu d'aquest formulari és:

1. Formar part de les persones que rebran
2. Recollir informació descriptiva sobre la seva necessitat.
3. Recollir dades personals de la persona

Un cop s'inscrigui al formulari una de les companyes de la Xarxa es posarà en contacte amb vostè. Preguem tinguin paciència, som una xarxa solidària de veïnes.

🔴 CREACIÓ GRUP DE SUPORT DEL BARRI DE PORTA - CRISI CORONAVIRUS 🔴

El COVID-19 està enviant moltes persones a casa seva i, algunes, no poden sortir al carrer. El veïnat i les entitats del barri de Porta estem impulsant una xarxa de suport que ajudi a les persones més vulnerables del nostre entorn (gent gran que viu sola, famílies monomarentals, persones afectades pel virus, persones que s'han quedat a l'atur, etc.).

Hem creat un grup de whatsapp per a la coordinació i, de moment, es posa a disposició un compte de correu per gestionar l'atenció a demandes i/o suggeriments.

Coordinació:
https://chat.whatsapp.com/G5vIGv1m50L7Z8AMw7P8jQ (Aquest és un grup de treball, per a sumar-nos en les tasques de suport mutu entreu a l'enllaç i passareu a formar part del grup)

Atenció:
xarxadesuport.porta@gmail.com (Pots descriure la teva necessitat a través d'aquest correu i nosaltres et respondrem tan aviat com sigui possible)

Us agrairem que ho compartiu amb les vostres veïnes i veïns.

La solidaritat és la nostra millor arma!
______________________________________________________________________________________________________________

*Las persona que cedan sus datos a partir de este formulario muestran su apoyo al contenido y reivindicaciones que anteriormente se ha mostrado.

*En cumplimiento al Reglamento (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades (RGPD), i la Ley Orgánica de Protección de datos de Carácter personal (LOPDCP, 15/99) le informamos que al facilitar voluntáriamente sus datos personales, autoriza a que sean incorporados i tratados en la actividad de Asociación de vecinos y vecinas de Porta con las finalidades necesarias para el desarrollo de su actividad. Sus datos podran ser cedidos a otras entidades o administraciones públicas con el fin de consolidar los objetivos de la entidad. La Asociación de vecinos y vecinas de Porta se compromete a no utilizar para fines lucrativos los datos que se compartan con la entidad. Podrà ejercer su derecho de información, acceso, rectificación, suspensión, limitación y oposición al tratamiento de los datos personales enviando un correo a aavv.porta@gmail.com‎.
Vols rebre ajuda d'algun membre de la Xarxa de Suport del Barri de Porta *
Te les necessitats bàsiques cobertes? (fa referència bàsicament a l’alimentació, productes d'higiene i medicació) *
Té suport del seu entorn familiar i/o relacional? *
Rep ajuda d'algun servei, públic o no, que vingui a ajudar al domicili? *
Indica les teves necessitats i la Xarxa de Suport intentarà oferir-te una resposta el més aviat possible. *
Required
Indica la teva disponibilitat durant la setmana perquè atenguin la seva necessitat.
Indica el teu nom *
Your answer
Indica el teu primer cognom *
Your answer
Si cal anar al teu domicili per tal de prestar suport, necessitem saber l'adreça per tal de trobar voluntaris que estiguin a prop i minimitzar desplaçaments innecessaris. Sisplau indica la direcció: Nom de la via / portal / pis / porta. *
Your answer
Correu electrònic de contacte
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Quina edat té? *
Deixa'ns algun comentari o suggeriment
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy