Inscripció al PAÍS CONSCIENT
MANIFEST DE LA PLATAFORMA “PAÍS CONSCIENT”

PAÍS CONSCIENT és una plataforma integrada pels qui, a partir de l’experiència del Pla Nacional de Valors, hem constatat que hi ha un fort anhel de consciència al nostre país, i això ens ha animat a crear aquesta eina per fer xarxa amb totes les persones i organitzacions que hi ressonen.

PAÍS CONSCIENT s’alinea amb les persones i grups que s’enfoquen cap a un model holístic que té en compte la persona en totes les seves dimensions, promou el bé comú i amplia la consciència de la responsabilitat envers les generacions futures i la custòdia de la Mare Terra.

Ens projectem des de Catalunya al món, per tal de:
- Contribuir i promoure el canvi de paradigma social, cultural i espiritual que s’està produint arreu.
- Co-inspirar amb les persones i les institucions amb incidència en la ciutadania i en el territori.
- Acollir i compartir aquelles iniciatives orientades a la transformació social des de la transformació personal.
- Difondre i seguir desenvolupant el document de bases, línies estratègiques i accions contingudes en el Pla Nacional de Valors.

Aquesta Plataforma convida tota persona i entitat a vincular-s’hi i actuar, obrint el cor i la ment vers una consciència que expandeix el bé, la bellesa, la pau i l’amor com a eixos d’una vida plena, autèntica i transcendent.

Email address *
Nom de pila *
Your answer
Cognoms *
Your answer
DNI amb lletra - NIF - NIE *
Your answer
Tel. mòbil *
Your answer
Codi postal *
Your answer
Població *
Your answer
Adreça *
Your answer
Aportació mensual (la podeu canviar més endavant segons us convingui). Les quotes es cobren per trimestres. *
Conscient de la necessitat de despertar la societat, m’adhereixo a la Plataforma País Conscient i autoritzo la Fundació Ineval, CIF G62492665, com a gestora de la Plataforma, al cobrament de les quotes. Els rebuts s’han de presentar al meu compte de codi IBAN: [si no teniu ara mateix la informació, podeu escriure-hi "telefoneu-me"] *
Your answer
Consentiment de tinença i ús de les dades: Accepto que les meves dades personals s’emmagatzemin en els fitxers de la Fundació Ineval i autoritzo la Plataforma a comunicar-se amb mi per als fins acordats. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, estic assabentat/da que puc exercir el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició, mitjançant un correu postal adreçat a: “Fundació Ineval, Rambla Salvador Samà 39, 2-6, 08800 Vilanova i la Geltrú”, o un email a oficina@ineval.com. El telèfon per aclarir dubtes és el (34) 930 162 762 *
Required
Hem acabat! Podeu fer-nos un comentari o suggeriment i després feu clic a baix de tot a ENVIA, si us plau
Captionless Image
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fundació INEVAL. Report Abuse - Terms of Service