VOOR//AAN CREW
Wat leuk dat je je aan komt melden als crew bij festival VOOR//AAN op zondag 15 september!

VOOR//AAN helpt de nieuwe generatie muzikale talenten aan een bijzonder podium in Utrecht.  

Het festival is van 12:00 tot 18:00 op verschillende locaties rondom de Breedstraat in Utrecht. Op het buitenpleintje (festivalhart) gaat het programma nog door tot 19:00. Daarna sluiten we met zijn allen af in Hofman. In Hofman is nog programma tot 22:30 en kun je genieten van een welverdiend drankje met de rest van de crew.

Bekijk onze Facebookpagina of http://www.voor-aan.nl voor meer informatie over het festival en de geboekte artiesten.

We hebben crew nodig in verschillende functies. Onderaan dit formulier vind je een beschrijving van de functies.

Voor vragen kun je mailen naar: vooraancrew@gmail.com of bellen/ appen naar: 06- 30297681
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Wat is je naam? *
Wat is je mobiele nummer? *
Wat is je e-mailadres? *
Welke functie wil je het liefst? *
Welke functie vind je nog meer leuk? *
Vertel kort welke ervaring je al hebt en waarom je graag wilt helpen. *
Ben je de hele dag beschikbaar? *
Heb je nog dieetwensen? *
Locatiemanager
Als locatiemanager zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt op jouw aangewezen locatie(s). Je bent het aanspreekpunt voor de artiesten en de eigenaar van de locatie. Je zorgt ervoor dat je locatie er netjes uitziet en houdt het verloop in de gaten. Je biedt ondersteuning aan de band en zorgt dat ze op tijd beginnen én stoppen met spelen.
Runners
Sta jij niet graag op één plek en vind je het leuk om zoveel mogelijk van het festival mee te krijgen. Meld je aan als runner! Je ondersteunt waar nodig en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Als er ergens een extra handje nodig is, iets opgehaald, gesjouwd of opgeruimd moet worden, spring jij in.
Promotieteam
Weet jij precies waarom welke band tof is? Praat jij graag over muziek en vind je het leuk om bezoekers enthousiast te maken? Kom meehelpen bij onze infostand. Jij vindt het leuk om je te verdiepen in VOOR//AAN en de bands die er spelen. Ook weet jij alles van het randprogramma en deel je deze informatie maar al te graag met bezoekers. Vind je het ook leuk om voorafgaand aan het festival alvast te helpen met de promo, geef dit vooral aan!
Op- en afbouw
Je helpt mee met de op- en afbouw van het festival en kunt tijdens het festival lekker genieten van het programma! Samen met het bouwteam zorg je ervoor dat het Festivalhart om 3 voor 12 (ja echt) ready to roll is en het festival gebied er goed uitziet. Na afloop moet alles weer spik en span zijn.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy