VOOR//AAN CREW
Wat leuk dat je je aan komt melden als crew bij festival VOOR//AAN op zondag 15 september!

VOOR//AAN is een showcase festival dat de nieuwe generatie muzikale talenten aan een bijzonder podium helpt.

Het festival is van 12:00 tot 18:00 op verschillende locaties rondom de Breedstraat in Utrecht. Het festival gaat nog iets langer door bij het festivalhart en daarna eindigen we met zijn allen in Hofman.

Bekijk onze Facebookpagina of http://www.voor-aan.nl voor meer informatie.

We hebben crew nodig in verschillende functies. Onderaan dit formulier vind je een beschrijving van de functies.

Voor vragen kun je mailen naar: vooraancrew@gmail.com

Wat is je naam? *
Your answer
Wat is je mobiele nummer? *
Your answer
Wat is je e-mailadres? *
Your answer
Welke functie wil je het liefst? *
Welke functie vind je nog meer leuk? *
Wat is je ervaring in de gekozen functie(s) *
Your answer
Ben je de hele dag beschikbaar? *
Vertel in het kort waarom je graag wilt helpen. *
Your answer
Heb je nog dieetwensen? *
Your answer
Locatiemanager
Als locatiemanager zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je bent het aanspreekpunt voor de band en de eigenaar van de locatie. Je zorgt ervoor dat je locatie er netjes uitziet en houdt het verloop in de gaten. Je biedt ondersteuning aan de band en zorgt dat ze op tijd beginnen én stoppen met spelen. Het is leuk meegenomen als je al enige ervaring hebt, maar dit is zeker geen vereiste.
Decor & aankleding
Ben jij creatief, zit je vol ideeën, word je blij van muziekfestivals en vind je het leuk om je handen uit de mouwen te steken? Meld je dan aan voor onze decorteam. Je gaat meehelpen met de aankleding van het muziekfestival VOOR//AAN. Jij bent verantwoordelijk voor de festivaluitstraling en de zichtbaarheid van het festival op de verschillende locaties.
Runners
Sta jij niet graag op één plek en vind je het leuk om zoveel mogelijk van het festival mee te krijgen. Meld je aan als runner! Je ondersteunt waar nodig en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Als er ergens een extra handje nodig is, iets opgehaald, gesjouwd of opgeruimd moet worden, spring jij in.
Promotieteam
Weet jij precies waarom welke band tof is? Praat jij graag over muziek en vind je het leuk om bezoekers enthousiast te maken? Kom meehelpen bij onze infostand. Jij vindt het leuk om je te verdiepen in VOOR//AAN en de bands die er spelen. Ook weet jij alles van het randprogramma en deel je deze informatie maar al te graag met bezoekers. Vind je het ook leuk om voorafgaand aan het festival alvast te helpen met de promo, geef dit vooral aan!
Op- en afbouw
Voorafgaand aan het festival lekker in de weer en op de dag zelf genieten van het programma? Meld je aan voor onze bouwploeg. Jij zorgt er met het bouwteam voor dat het Festivalhart om 3 voor 12 (ja echt) ready to roll is, het festival gebied er goed uitziet en na afloop weer spik en span is. Natuurlijk mag je ook op de dag zelf nog bijspringen als je dat leuk vindt!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service