Játék Határokkal
Ingyenes magyar nyelvű tábort szervezünk Hortobágyon 2020. július 27. és 31. között (hétfő-péntek). A tábor célja, hogy a résztvevő fiatalok különböző színházi eszközök használatával (image színház, fórum színház, újságpapír színház) megismerjék a hazai játék és szerencsejáték helyzetet és felhívják kortársaik figyelmét a játékszenvedély és függőség veszélyeire. A tábor keretében - az időjárás függvényében - lehetőség lesz szuper outdoor programokban is részt venni (evezős kincskeresés a Hortobágy folyón, bringás puszta rally, karikás wirtshaft, stb.) A résztvevők kora: 14-21 év. A tábor napközis jellegű (nem bentlakásos), a foglalkozások hétfőtől péntekig minden nap 9 és 16 óra között zajlanak.

A tábor a résztvevőknek teljesen ingyenes. Amit biztosítunk:

@ Közös utazás Debrecen-Hortobágy-Debrecen útvonalon kisbusszal (indulás 8.30-kor Debrecenből, érkezés 16.30-kor Debrecenbe), találkozó a Hang-Kép Egyesület székházánál (Debrecen, Garai u. 13.)
@ Napi egy meleg kétfogásos főétkezés (ebéd), illetve napközben friss gyümölcs, folyadék, tízórai és uzsonna
@ Helyi programok (evezés, kerékpárbérlés, belépők) költségei

Hortobágyon a tábor helyszíne a Madárkórház oktatóközpontja és a körülötte lévő füves terület lesz (napelemes klímával van felszerelve az épület).

A tábor a „Játék határokkal modellprojekt” keretében valósul meg a Hang-Kép Egyesület szervezésében. Jelentkezési határidő: 2020. július 13. Bővebb információ kérhető Keresztesi Andreától a hangkepe@gmail.com címen.
Email *
Név *
Kérjük, add meg a teljes neved!
Lakcím *
Kérjük, azt a címedet add meg, ahol jelenleg is élsz (irányítószám, város, utca házszám)!
Telefonszám *
Kérjük azt a számot add meg, amin elérhetünk!
Születési Dátum *
MM
/
DD
/
YYYY
Kérjük írd le röviden, hogy miért jelentkezel erre a táborra! *
Egyéb
Itt jelezheted, ha van bármi olyan információ, amit fontosnak tartasz megosztani. pl. allergia, rendszeresen szedett gyógyszerek, speciális diéta, vagy ha valamelyik napon nem tudsz részt venni stb.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy