Αίτηση συμμετοχής - Συνέδριο IFLA
Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη συμμετέχει ενεργά στο 85ο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιβλιοθηκών και Επιστημών της Πληροφόρησης (World Library and Information Congress) της IFLA (International Federation of Library Associations and Institutions), το οποίο πραγματοποιείται στις 24-30 Αυγούστου στην Αθήνα.

Σε μια προσπάθεια να στηρίξει έμπρακτα τους Έλληνες βιβλιοθηκονόμους και εργαζόμενους σε βιβλιοθήκες όλης της Ελλάδας, το Ίδρυμα αναλαμβάνει να καλύψει το κόστος συμμετοχής στο συνέδριο για 90 άτομα. Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής έχουν όλοι οι πτυχιούχοι βιβλιοθηκονομίας, καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι σε δημόσιες και ιδιωτικές βιβλιοθήκες που λειτουργούν στην Ελλάδα. Η επιλογή θα γίνει με κλήρωση σε διαδικτυακή πλατφόρμα.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019.

Email address *
Όνομα *
Your answer
Επώνυμο *
Your answer
Τίτλος / Ιδιότητα *
Your answer
Φορέας, Βιβλιοθήκη, Ίδρυμα *
Your answer
Διεύθυνση εργασίας *
Your answer
Εθνικότητα *
Your answer
Τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό) *
Your answer
Ενημέρωση
* Με την υποβολή αίτησης συναινείτε στη χρήση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης (e-mail) από το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά και για άλλες δράσεις μας.

Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα, σύμφωνα με τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Φυλάσσονται σε ηλεκτρονικό αρχείο, χρησιμοποιούνται από το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν διατίθενται σε τρίτους. Διατηρείτε πάντοτε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής, καθώς και το δικαίωμα περιορισμού και εναντίωσης στην επεξεργασία τους.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service