Webinar: Vergeet ook nu je financiële planning niet!
KennisPlaats Vesper en TAART by Nihal bieden je de mogelijkheid, om als professional te groeien. De aangeboden Webinar is een aanvulling op de events die door het kalenderjaar heen gepland staan..

Wanneer?
Dinsdag 26 mei om 10 uur

Omschrijving
KennisPlaats Vesper gaat online starten met programmeren zodat jij als ondernemer up-to-date en goed voorbereid blijft en door kan blijven pakken. Dat willen wij, maar jij vast ook? Om deze redenen hebben wij programma onderdelen omgezet van Live naar Online.

Je maakt je druk om je bedrijf, omdat er niet genoeg binnenkomt. Je ben financieel afhankelijk van je bedrijf om de privé lasten te betalen. Je bent ondernemer, maar wil minder hard werken en vooral je vermogen laten werken. Zet een eerste stap naar vermogensopbouw, door naar je persoonlijke behoefte te kijken.

“Wat doe jij om je financiële dromen te realiseren?”

Nihal Vogels verzorgt deze interactieve masterclass waarin je geholpen wordt een financieel plan te maken, financieel overzicht en inzicht te creëren. Als ondernemer(-ster) zorg je voor meer financiële vrijheid en hierdoor kun je aan je bedrijf blijven werken. Je leeft niet van factuur naar factuur!

Voor wie?
Voor iedere ondernemer(-ster) of toekomstige ondernemer(-ster).

Waar ga je mee naar huis?
Nadat je bent meegenomen in de gedachten achter financiële planning. Krijg je handvatten om er zelf actief mee aan de slag te gaan. Hierdoor word je minder afhankelijk van bepaalde financiële tegenslagen, omdat je een langer termijn doel voor ogen hebt.

Na afloop heb je concrete voorbeelden die je direct kunt gebruiken. Je bent in staat een basis te leggen voor jouw financiële planning. Je neemt de tijd om aan jouw financiële doelen te werken. Je kunt eventuele knelpunten of financiële vragen aan een onafhankelijke financiële planner stellen. Daarnaast wordt een e-book beschikbaar gesteld om een vervolg te geven aan deze Webinar.

Heb je interesse? Schrijf je dan in via dit inschrijfformulier. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Ik neem deel aan het webinar op dinsdag 26 mei *
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy