Ryhmäliikunta-torstaihin ilmoittautuminen
Huom. vastauksia voi editoida lähetyksen jälkeenkin.

Aika: torstait 20.10. - 1.12. klo 16.00 - 17.00
Paikka: ryhmäliikunnat Meilahdentie 2, UniSport.

Puolustusvoimien tutkimuksen mukaan 30-vuotiaat reserviläiset ovat rapakunnossa vuonna 2016
Alle puolet vapaaehtoisesti testattavaksi ilmoittautuneista reserviläisistä saavutti kestävyyden minimitason ja vain 14 % soveltuu vaativiin tehtäviin. Heikkokuntoisia oli 10 %.

Kenenkään ei ole syytä hävetä, oli sitten kunto kohtalainen tai kohtalaisen huono. ARU tarjoaa 5 ilmaista ryhmäliikuntavuoroa yhdistyksen jäsenille ikään, sukupuoleen ja sotilasarvoon katsomatta! Joka torstai on erilainen mielenkiitoinen sisältö, jota vetämässä on ammattitaitoinen liikunnanohjaaja. Tule kokeilemaan miten sinun kehosi reagoi sopivan harjoitusrasituksen alla. Vaatimuksena on vain yhdistyksen jäsenyys. Paikka on UniSport Meilahti osoitteessa Meilahdentie 2. Saavu hyvissä ajoin paikalle. Etukäteen ilmoittautuneet ovat etusijalla.

Niille, jotka osallistuvat vähintään kahteen vuoroon tarjotaan ilmainen urheilijoiden ja armeijan käyttämä InBody-kehonkoostumusmittaus torstaina 10.11.2016. Kun kaikki henkilöt on testattu, ohjaaja antaa palautteen tuloksista.

Kaikki kolme ensimmäistä treeniä käyneiden kesken arvotaan Polarin sykemittari/GPS-kello ja RUL 85v-piirukompassi. Arpajaiset järjestää Akateeminen Maanpuolustusyhdistys - Akademiska Försvarsföreningen ARU ry. Arvonta on avoin ARU:n jäsenille ja edellyttää osallistumista kolmelle ensimmäiselle ryhmäliikuntatunnille. Arvonta suoritetaan kehonkoostumusmittauksessa 10.11.2016. Palkintojen arvo on noin 200 euroa. Arvonnan tulos ilmoitetaan ARU:n www-sivulla. Voittajaa tavoitellaan sähköpostilla ja puhelimella.

Osallistun seuraaviin ryhmäliikuntoihin
Nimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Vapaa sana
Your answer
Jumppaa, taikka kuole
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms