Inventarisatie ervaringen cliënten met onafhankelijke cliëntondersteuning binnen regionale doorzettingsmacht

Heb jij zelf of als naaste ervaring met cliëntondersteuning bij regionale doorzettingsmacht? Dan horen we graag van je voor een onderzoek.

In mei dit jaar is een start gemaakt met regionale doorzettingsmacht (RDM). Het doel hiervan is om cliënten die tussen wal en schip vallen aan een passende behandelplek te helpen. Binnen RDM spelen onafhankelijke cliëntondersteuners een belangrijke rol. Zij helpen mensen om goed gebruik te maken van RDM, en ondersteunen mensen op een individuele, onafhankelijke manier.

Om beter te weten of cliëntondersteuning binnen RDM goed werkt, start onderzoeksbureau SiRM een onderzoek. MIND is ook bij dit onderzoek betrokken. Een belangrijk onderdeel van het onderzoek zijn de ervaringen die cliënten met cliëntondersteuning hebben. In eerste instantie willen we daarvoor een beeld krijgen hoe vaak mensen tot nu toe door cliëntondersteuners geholpen zijn binnen RDM. Later willen we mensen meer vragen stellen over hun ervaringen hiermee.

Heb jij of een naaste dus gebruik gemaakt van cliëntondersteuning bij regionale doorzettingsmacht? Dan horen we dit graag via deze vragenlijst. Invullen duurt ongeveer 1 minuut en kan anoniem. Alle informatie wordt alleen voor dit onderzoek gebruikt en na het onderzoek weer verwijderd. Alvast veel dank voor de reacties.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Heeft u of een naaste ervaring met onafhankelijke cliëntondersteuning binnen regionale doorzettingsmacht? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy