Aanmelding CIRCO track Hout uit Bouw en Sloop, Zuid-Holland
CIRCO organiseert in de tweede helft van dit jaar samen met verschillende lokale netwerkpartners zes workshopreeksen, waaronder de track Hout uit Bouw en Sloop, voor ondernemers in Zuid-Holland. Tijdens de workshops maken zij kennis met de circulaire economie, ontdekken ze de kansen hiervan voor hun eigen bedrijf en zetten ze concrete stappen naar de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en businessmodellen.

CIRCO een succesvolle methodiek
De huidige wereldeconomie is gebaseerd op een lineair model, waarbij primaire grondstoffen worden gebruikt die maar beperkt voorradig zijn en producten die uit die grondstoffen worden vervaardigd al snel eindigen als nutteloos afval. In plaats daarvan moeten we toe naar een circulair model, waarbij producten zo lang mogelijk in de keten blijven en waarin bedrijven middels verdienstelijking meer kunnen verdienen door minder middelen te verbruiken. De ontwikkeling van nieuwe waarde begint o.a. bij ondernemers. Met de design-aanpak van CIRCO komen zij tot innovatieve circulaire producten, diensten en businessmodellen. De CIRCO methodiek biedt ondernemers handvatten hiermee aan de slag te gaan.

De CIRCO Hout uit Bouw en Sloop wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeenten Delft, Hoeksche Waard en Leiden en met ondersteuning van de provincie Zuid-Holland.
De track Hout uit Bouw en Sloop bestaat uit drie dagen (circa 9.00-17.00 uur)*:
dinsdag 26 november
dinsdag 10 december
dinsdag 14 januari
Locaties worden nader bepaald.
De track gaat door bij een minimale deelname van 8 bedrijven.

De CIRCO Hout uit Bouw en Sloop is voor bedrijven uit de gehele bouwketen, gebouw gerelateerde maakindustrie en toeleveranciers (zoals aannemers, architecten, kozijnenfabrikanten, houtzagerijen, timmerindustrie) die op zoek zijn naar nieuwe business kansen voor Hout uit bouw en sloop. En die op weg geholpen willen worden in een gefaciliteerd design proces, met kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers.

Je neemt met 2 personen van je bedrijf/organisatie deel aan de track. De kosten voor deelname zijn € 500,- voor drie dagen. (Feitelijk kosten zijn € 2.000. Het 75% kortingstarief wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat). Na aanmelding krijgt u een korte telefonische intake voorafgaande aan deelname aan de track en ontvangt u de praktische informatie over het programma.

Heeft u nog vragen over de CIRCO track Hout uit Bouw en Sloop?
Neem contact op met Thirza Monster, e-mailadres: thirza@circonl.nl

De overige vijf tracks in Zuid-Holland zijn: 1) Maritiem en haven; 2) Rotterdamse circulaire bouw; 3) Bouwen aan circulaire gebiedsontwikkeling; 4) Natuurvezels in circulaire produkten en 5) Circulaire plastics is de kaassector.
Meer weten over deze vijf tracks?
Neem contact op met Pepijn Duijvestein, e-mailadres pepijn@circonl.nl of kijk op www.circonl.nl
Naam Bedrijf/Organisatie *
Your answer
Naam 1e deelnemer *
Your answer
e-mailadres 1e deelnemer *
Your answer
telefoonnummer 1e deelnemer *
Your answer
Naam 2e deelnemer
Your answer
e-mailadres 2e deelnemer
Your answer
telefoonnummer 2e deelnemer
Your answer
Wat is uw betrokkenheid bij Hout uit Bouw en Sloop?
Your answer
Mogen wij uw gegevens gebruiken om u te informeren over dit project? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy