Shkolla e Filmit Dokumentar 2020
DokuFest i fton të gjithë të gjithë nxënësit që të aplikojnë për kampin dimëror ku do të aftësohen për të xhiruar filma të cilat do të shfaqen në edicionin e ardhshëm të festivalit. Kampi Dimëror mbahet prej 5 deri më 12 janar 2020 në Prizren.
Emri dhe mbiemri *
Your answer
Data e lindjes *
MM
/
DD
/
YYYY
Adresa: *
Your answer
Qyteti *
Your answer
Shkolla dhe klasa *
Your answer
Numri i telefonit *
Your answer
E-mail adresa: *
Your answer
Pse dëshironi të jeni pjesë e Shkollës së Filmit dhe për cilën temë dëshironi të bëni film? *
Your answer
A keni qenë pjesë e programit të ngjajshëm për të rinjë? *
Nëse po, na tregoni ku dhe kur? *
Your answer
Ku keni dëgjuar për këtë thirrje? *
Your answer
Afati i fundit për aplikim është 20 dhjetor 2019
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Dokufest. Report Abuse