EFT Externship 2018-March
2018. március 21-24 között (szerda-szombat) 4 napos EFT Externship megrendezésére kerül sor Budapesten a Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri Elméleti Tömb (NET) Dísztermében (Budapest, IX. ker. Nagyvárad tér 4.), angol nyelven, magyar szinkrontolmácsolással. Időtartam minden nap 09:00-17:00 között. (Regisztráció az első nap 8:00 órától.)
Előadó: : Dr. Scott Woolley egyetemi tanár, EFT kiképző tréner és szupervizor (San Diego-i Alliant Egyetem és EFT Kutató Központ, California, USA).
Részvételi díj:
• 2017. január 30. előtti befizetés esetén, korai kedvezménnyel 60.000 Ft / 4 nap.
• Ezt követően – és a helyek függvényében – 68.000 Ft / 4 nap.
A jelentkezés a részvételi díj átutalásával válik véglegessé. Számlaszám: EFT Alapítvány 11736020-21350441 (OTP Bank). A közlemény rovatba kérjük beírni a jelentkezési űrlapon használt nevet és azt hogy "EFT Externship 2018 március".
A program az Antropos Mentálhygiénés Egyesület és a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézet szervezésében, az Érzelmekre Fókuszáló Család- és Párterápiás Alapítvány szakmai közreműködésével valósul meg.
További információk a www.eft-parterapia.hu és a http://www.mental.semmelweis.hu oldalakon találhatók, illetve az info@eft-parterapia.hu E-mail címen kérhetők.
Email address *
A résztvevő neve: *
Your answer
Számlázási név és cím:
Your answer
Levelezési cím: *
Your answer
Telefonszám:
Your answer
Kér-e EFT Hírlevelet (negyedévente)? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms