Luonnetestien, mh-kuvausten ja jalostustarkastusten käyttäytymisosioiden rahapalautus 2021
Kannustuksena kaikista vuoden 2021 aikana (1.1. - 31.12.2021) tehdyistä virallisista luonnetesti, mh-kuvaus tai jalostustarkastuksen käyttäytymisosio tuloksista hyvitetään maksajalle 50% osallistumishinnasta, maksimissaan 50e/koira.

Täytä kyselyyn tarvittavat tilitiedot ja koiran rekisterinumero. Lähetä kuitti maksusta ja mahdolliset muut tiedot mistä maksun suuruus käy ilmi rahastonhoitaja Tarja Työläjärvelle rahastonhoitaja@lagottoromagnolo.fi. Rekisterinumeron perusteella seurataan tulosten kirjautumista KoiraNetin jalostustietokantaan. Kun tulos kirjautuu, maksu palautetaan sinulle annettujen tietojen mukaisesti. Rahanpalautus koskee vain Suomessa asuvia lagotto romagnoloja. Suomen Lagottoklubi ry ei vastaa virheellisistä tiedoista ja yhdistyksellä on oikeus evätä palautus väärinkäyttöä epäiltäessä ja pyytää tarvittaessa todennusta. Sähköpostiosoite vaaditaan mahdollista tietojen tarkennusta varten.

Noudatamme tietojen käsittelyssä tietosuoja-asetusten mukaista käytäntöä. Annettuja tietoja käytetään vain tässä yhteydessä mainittuun tarkoitukseen. Kaikki kerätyt henkilötiedot tuhotaan viimeistään vuoden kuluessa, eikä niitä luovuteta kolmansille tahoille.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Maksettu osallistumismaksu *
Testi *
Koiran rekisterinumero *
Vakuutan, että olen tutkimuksen maksaja *
Tilinumero IBAN-muodossa *
Maksun saajan nimi *
Maksun saajan sähköpostiosoite *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Suomen Lagottoklubi. Report Abuse