Luonnetestien, mh-kuvausten ja jalostustarkastusten käyttäytymisosioiden rahapalautus 2020
Kannustuksena kaikista vuoden 2020 aikana (1.1. - 31.12.2020) tehdyistä virallisista luonnetesti, mh-kuvaus tai jalostustarkastuksen käyttäytymisosio tuloksista hyvitetään maksajalle 50% osallistumishinnasta tai maksimissaan 50e/koira.

Täytä kyselyyn tarvittavat tilitiedot ja koiran rekisterinumero. Rekisterinumeron perusteella seurataan tulosten kirjautumista KoiraNetin jalostustietokantaan. Kun tulos kirjautuu, maksu palautetaan seuraavan kuukauden kuluessa annettujen tietojen mukaisesti. Rahanpalautus koskee vain Suomessa asuvia Lagotto Romagnoloja. Suomen Lagottoklubi ry ei vastaa virheellisistä tiedoista ja yhdistyksellä on oikeus evätä palautus väärinkäyttöä epäiltäessä ja pyytää tarvittaessa todennusta. Sähköpostiosoite vaaditaan mahdollista tietojen tarkennusta varten.

Noudatamme tietojen käsittelyssä tietosuoja-asetusten mukaista käytäntöä. Annettuja tietoja käytetään vain tässä yhteydessä mainittuun tarkoitukseen. Kaikki kerätyt henkilötiedot tuhotaan viimeistään vuoden kuluessa, eikä niitä luovuteta kolmansille tahoille.
Maksettu osallistumismaksu *
Testi *
Koiran rekisterinumero *
Vakuutan, että olen tutkimuksen maksaja *
Tilinumero IBAN-muodossa *
Maksun saajan nimi *
Maksun saajan sähköpostiosoite *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Suomen Lagottoklubi. Report Abuse