Mantelzorgondersteuning in Gent
Heeft uw organisatie een werking in Gent en werkt u rechtstreeks of onrechtstreeks met mantelzorgers? Dan is deze survey iets voor u.

Wil u ook een betere ondersteuning van mantelzorgers in Gent?

Wel, Stad en OCMW Gent willen dit ook. In Gent bestaan er al verschillende organisaties met een aanbod voor mantelzorgers, maar het aanbod is soms erg versnipperd en mantelzorgers vinden niet steeds hun weg hierin. Dit willen we veranderen. Want mantelzorgers zijn onwaarschijnlijk waardevol voor de kwaliteit van leven van mensen met een zorgvraag.

De eerste stap? Zicht krijgen op het aanbod.

Via deze korte survey van een 10-tal vragen brengen we het ondersteuningsaanbod en de relevante organisaties in kaart. Het is de bedoeling al deze info te bundelen en op basis daarvan met de stakeholders een gezamenlijk actieplan op te maken. Meer info hierover volgt later. Elke deelnemer ontvangt begin volgend jaar een verslag van de bevindingen.

Vul deze korte survey dus zeker in! Zo krijgt u zicht op het aanbod, maakt u uw eigen aanbod bekend en kan u mee richting geven aan het beleid. Wees snel, de survey wordt afgesloten op 21/12.

Kent u nog andere organisaties die met mantelzorgers in contact komen? Stuur deze survey dan gerust door.

Hartelijk dank!

Email address *
Privacy
Stad en OCMW Gent behandelen de persoonsgegevens die je invult met respect voor jouw privacy. De Stad/OCMW volgt hiervoor de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Jouw antwoorden zullen in het kader van onderzoek volledig vertrouwelijk worden behandeld. Jouw antwoorden zullen maximaal voor 6 maanden bewaard worden. Individuele antwoorden worden niet gepubliceerd, enkel de samengevoegde antwoorden van een grote groep mensen.

Meer informatie over uw rechten en privacy vindt u via deze link:
http://www.ocmwgent.be/Meta-Navigaton-Disclaimer.html

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of IDrops. Report Abuse - Terms of Service