Aanmelden training KlimaatGesprekken
Wat leuk dat je samen met ons de klimaattransitie wilt versnellen en verbreden! We willen je met deze vragen beter leren kennen, zodat je echt op je plek zal zijn in de basistraining en daarna in de rol van klimaatcoach.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Je voor- en achternaam
Je woonplaats
Telefoonnummer
Leeftijd en (werk)ervaring met groepen
> Beschikbaarheid

De waarde van de driedaagse basistraining is € 1.350,- excl. BTW. Wil je de methodiek ook op je werk kunnen toepassen en volg je na de basistraining het aanvullende upgradetraject, dan zijn de kosten € 1.850,- exclusief BTW. Ga je uitsluitend aan de slag als lokale klimaatcoach en heb je geen werkgever of gemeente die je training wil financieren, dan kun je meedoen tegen gereduceerd tarief en betaal je € 400,- (incl. BTW).

Met welke insteek wil jij de klimaatcoachtraining volgen? 
Clear selection
Indien je als vrijwillige klimaatcoach aan de slag wilt: hoeveel uur per maand verwacht je komend jaar minimaal en maximaal aan deze rol te gaan besteden? NB: Waar besteed je dan minder tijd aan, omdat je groepen voorbereidt en begeleidt?
Hoe past deze rol bij de rest van je leven? Vaak zijn de workshops ‘s avonds in de eigen huiskamer (maar niet noodzakelijk).
> Motivatie
Welke gevoelens ervaar jij met betrekking tot klimaatverandering?
Wat hoop jij dat het zijn van klimaatcoach jou persoonlijk oplevert?
> Stijl en persoonlijk
Waar denk jij dat een klimaatcoach vooral goed in moet zijn?
Veel mensen kennen ‘de klimaatspagaat’: je weet dat iets belastend voor het klimaat is, maar je hebt ook redenen om het toch te doen. Of: je weet wat de klimaatvriendelijke keuze is, maar je hebt redenen om het nog/toch niet te doen. Welke klimaatspagaat ken jij? En hoe ga je om met die dubbelheid?
Welke training wil je volgen?
Clear selection
Welke materialen heb je al? *
Required
Vul hieronder het factuuradres in, indien je een factuur wilt ontvangen

We hopen dat het niet nodig zal zijn, maar het kan gebeuren dat je door omstandigheden je inschrijving moet annuleren. Tot 6 weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Daarna hanteren we de volgende restitutieschaal: tot 4 weken voor de training krijg je 75% van de kosten retour en tot 2 weken voor aanvang 50%. Annuleer korter dan 2 weken van tevoren, dan betaal je 100%.

*
Required
Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt volgens deze privacyverklaring. *
Heb je nog opmerkingen of vragen?
> Tot slot: We nemen contact met je op als je meedoet vanuit zakelijke interesse en/of als dit formulier voor ons op sommige punten te weinig beeld geeft.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy