Aanmelden training KlimaatGesprekken
Wat leuk dat je mee wilt helpen de klimaattransitie te versnellen en verbreden! We willen je met deze vragen beter leren kennen, zodat je echt op je plek zal zijn in de training en later in de rol van klimaatcoach.
Email address *
Je voor- en achternaam
Je woonplaats
Telefoonnummer
Leeftijd en (werk)ervaring met groepen
> Beschikbaarheid
Hoeveel uur per maand verwacht je minimaal en maximaal te gaan besteden aan de rol van klimaatcoach het komende jaar? NB: Waar besteed je dan minder tijd aan, omdat je groepen voorbereidt en begeleidt?
Hoe past deze rol bij de rest van je leven? Vaak zijn de workshops ‘s avonds in de eigen huiskamer (maar niet noodzakelijk).
> Motivatie
Welke gevoelens ervaar jij met betrekking tot klimaatverandering?
Wat hoop jij dat het zijn van klimaatcoach jouw persoonlijk oplevert?
> Stijl en persoonlijk
Waar denk jij dat een klimaatcoach vooral goed in moet zijn?
Veel mensen kennen ‘de klimaatspagaat’: je weet dat iets belastend voor het klimaat is, maar je hebt ook redenen om het toch te doen. Of: je weet wat de klimaatvriendelijke keuze is, maar je hebt redenen om het nog/toch niet te doen. Welke klimaatspagaat ken jij? En hoe ga je om met die dubbelheid?
Wil je twee beelden uploaden: 1 portretfoto van jou en 1 dat meer symbool staat voor het voeren van klimaatgesprekken (max. 10 MB samen) - gebruik aub je naam als bestandsnaam. Als het uploaden mislukt, stuur de beelden dan naar ons algemene emailadres voor vragen.
> Welke training wil je volgen?
Welke materialen heb je al? *
Required
Heb je nog opmerkingen of vragen?
> Tot slot: Als dit formulier voor ons op sommige punten te weinig beeld geeft of twijfels, dan nemen we contact met je op.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service