Precíziós Gazdálkodás KÉRDŐÍV
Milyen elvárásai vannak a gazdálkodóknak a Precíziós gazdálkodás (PG) technológiai fejlesztéseivel szemben
Email address *
A “Precíziós gazdálkodás” kérdőívre vonatkozó adatvédelmi szabályok
Az alábbi kérdőív a TransFarm 4.0 projekt (Interreg Central Europe Program) részeként kutatási céllal készül.

A 3 éves program célja, hogy a közép-európai országokban elősegítse a precíziós mezőgazdaság (a továbbiakban az egyszerűség kedvéért gyakran a „PG”) elterjedését. További cél, hogy felmérjük a PG technológia szolgáltatói és a felhasználók közötti kapcsolat fejlesztési lehetőségeit.

A kérdőív a “Precíziós gazdálkodással” kapcsolatos kérdésekből épül fel. Célunk, hogy a kérdőív révén adatokat gyűjtsünk és meghatározzuk, azt hogy a Közép-Európai országok (Ausztria, Lengyelország, Magyarország, Olaszország, Szlovénia,) gazdálkodói milyen elvárásokat támasztanak, és milyen igényeik vannak a technológiai fejlesztésekkel szemben.

A felmérés „Általános információk”-ról szóló részében olyan személyes információkat fogunk kérni Öntől (nem, életkor, végzettség), amelyek alapján tájékozódni tudunk a résztvevők társadalmi helyzetéről. Ezeket az adatokat kizárólag a kérdőív értékeléséhez használjuk majd fel.

A kérőív kitöltéshez nem szükséges megadnia a nevét és regisztrálnia sem szükséges.

A kérdőív kitöltése után lehetősége van elküldenie a válaszait egy Ön által megadott e-mailcímre (saját válaszainak megőrzésére).

Az adatait nem adjuk ki harmadik félnek és nem használjuk fel egyéb célokra.

Az adatait addig tároljuk ameddig jogilag megengedett, vagy ameddig a TransFarm 4.0. projekt keretében szükséges.

A felmérés során joga van hozzá, hogy tájékoztatást kérjen, továbbá ahhoz is, hogy az adatvédelmi törvény értelmében a személyes adatait töröljük. A kérdőív kitöltéséhez nyújtott beleegyezési nyilatkozatát bármikor visszavonhatja, amely után a megadott adatai törlődnek.

A kérdőív kiértékelője és az adatok kezelője: HBLFA Francisco Josephinum Wieselburg, AT 3250 Wieselburg, e-mail: blt@josephinum.at
Beleegyező nyilatkozat *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service