Пријава за присуство на панел дискусија: Управување со различности

Настанот ќе се одржи на 18 февруари 2016 година (четврток), со почеток во 12.30 часот во просториите на М6 Едукативен центар во Скопје
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question