Uživanje umetnosti in povezava med umetnostjo in dobrim počutjem v času pandemije Covid-19
Namen raziskave je proučiti, kako ljudje dojemajo umetnost in druge oblike ustvarjalnosti v specifičnem kontekstu pandemije Covid-19. K sodelovanju v raziskavi so vabljeni anketiranci vseh starosti iz vseh koncev sveta.

Izpolnjevanje vprašalnika je samo po sebi kratka terapija, trenutek za razmislek, ki vam bo pomagal bolje razumeti svoja čustvena stanja v tem obdobju. Vabimo vas, da si vzamete 10 minut časa, da se sprostite in meditirate o tem, kako ste se počutili v mesecih, ki smo jih preživeli v osamitvi, ter da z izpolnjevanjem vprašalnika delite svoje izkušnje.

Raziskava zbira podatke anonimno in zaupno. Za izpolnjevanje ni potrebno vnesti osebnih ali kontaktnih podatkov, zato odgovorov ni mogoče povezati z določenim posameznikom. Posredovani podatki bodo statistično analizirani in bodo uporabljeni izključno v raziskovalne namene.

Vljudno prosimo, da vprašalnik izpolnite do 25. junij 2020. K izpolnjevanju lahko povabite prijatelje, sorodnike in znance. Vprašalnik je na voljo v angleščina, romunščina, madžarščina, italijanščina, slovenščina, francoščina in nizozemščina. Več o projektu: www.art-wellbeing.eu.

Raziskava je del projekta Umetnost in dobro počutje, ki ga izvajajo Cluj Cultural Centre (Romunija), BOZAR (Belgija), UGM (Slovenija) in Bruno Kessler Foundation (Italija). Projekt je sofinanciran s strani programa Kreativna Evropa Evropske unije.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Centrul Cultural Clujean. Report Abuse