Înscriere Workshop Dorința Inimii
Art terapie, modelare fractală, dezvoltare sustenabilă, lucru somatic prin TRE - Tension and Trauma Release Exercise în metoda dr. David Berceli și multe alte intervenții holistice...

Primul program excelentță și performanță (Gifted Education) pentru adulți din România, susținut de Iulia Ioana Huiduc-Manolescu.

Un workshop practic de 3 module de câte 3 zile fiecare, în care ești ghidat în (re)descoperirea Dorinței Inimii, construirea propriului traseu inițiatic, reconectarea cu sinele profund (și resursele tale interne), realizarea cu succes a saltului evolutiv necesar trăirii autentice și depline a dorinței inimii tale, identificăndu-ți propria strategie de succes și parcurgând propriul traseu inițiatic, optim, coerent și sustenabil.

Locația exactă de desfășurare a workshopului, în București, va fi comunicată direct celor înscriși, odată cu finalizarea înscrierii.
Durata workshopului este de vinerea de la 18:00 după-masa și până duminica în jurul orei de 16:00 (ora de finalizare în fiecare zi fiind în funcție de ritmul de lucru al grupei - estimativ în jurul orei 21:00).

Participarea la toate cele trei module și la toate zilele și etapele programului este obligatorie, întrucât exercițiile sunt interdependente și procesul se construiește pas cu pas, pornind de la ce se lucrează în prima zi și până la ce se integrează în ultima zi, de la o etapă la alta dezvoltându-se ceea ce s-a lucrat practic anterior, până la obținerea rezultatului final.
Email *
Nume *
Prenume *
Adresa *
Judet, Localitate, Strada, Numar, Bloc, Scara, Etaj, Apartament, Cod Postal
CNP
Data de naștere *
MM
/
DD
/
YYYY
Time
:
Locul nașterii *
Telefon *
Facebook
Denumire
Sediul:
Judet: , Localitate: , Strada: Nr.: Bl.: Sc.: Et.: Ap.: Sector:
CIF
Cont bancar:
Deschis la banca
Doresc să mă înscriu în program astfel: *
Required
Beneficiez de discount:
Doresc / pot să particip în următoarele locații (trebuie selectate toate care sunt valabile): *
Required
Informații necesare:
Achitarea contribuției de participare se face prin ordin de plata în contul firmei: RO27INGB0000999907012943 deschis la ING Bank Moșilor, Beneficiar: SC INVATA SA ZBORI SRL, CUI 37928088, cu specificația clară de plată: “WDI - (numele participantului)…- formula de înscriere”. Dovada plății asigură garantarea locului dumneavoastră în cadrul taberei, locurile fiind limitate.

Poți beneficia de un DISCOUNT DE 10% DIN COSTUL TOTAL AL FORMĂRII TALE, pentru aducerea unei persoane în cadrul formării, plătitoare a taxei de curs integrale, în oricare din variantele susmenționate. Aplicabil doar pentru persoane fizice și individual.

!!! Pentru că ați fost alături de noi încă de la început, toți membrii Asociației Învață să Zbori (cu cotizația anuală plătită la zi) beneficiază de o reducere în valoare de 10% din prețul pachetului pentru care optează și pentru care efectuează plata până la termenul stabilit (aceasta se poate cumula cu orice altă ofertă). !!!
Termeni și condiții *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy