Halloween - Trick or Treat
𝐇𝐞𝐥𝐚𝐚𝐬, 𝐰𝐞 𝐳𝐢𝐭𝐭𝐞𝐧 𝐕𝐎𝐋!

𝐌𝐞𝐭 𝟐𝟎𝟎 𝐚𝐚𝐧𝐠𝐞𝐦𝐞𝐥𝐝𝐞 𝐤𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐳𝐢𝐭𝐭𝐞𝐧 𝐰𝐞 𝐞𝐜𝐡𝐭 𝐡𝐞-𝐥𝐞-𝐦𝐚𝐚𝐥 𝐯𝐨𝐥! 𝐖𝐞 𝐧𝐞𝐦𝐞𝐧 𝐝𝐮𝐬 𝐠𝐞𝐞𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐚𝐚𝐧𝐦𝐞𝐥𝐝𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐚𝐚𝐧. 𝐇𝐞𝐭 𝐥𝐢𝐞𝐟𝐬𝐭 𝐳𝐨𝐮𝐝𝐞𝐧 𝐰𝐞 𝐚𝐥𝐥𝐞 𝐤𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐰𝐞𝐥𝐤𝐨𝐦 𝐡𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐦𝐞𝐭 𝐨𝐨𝐠 𝐨𝐩 𝐭𝐨𝐞𝐳𝐢𝐜𝐡𝐭 𝐞𝐧 𝐯𝐞𝐢𝐥𝐢𝐠𝐡𝐞𝐢𝐝 𝐢𝐬 𝐝𝐢𝐭 𝐡𝐞𝐥𝐚𝐚𝐬 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐡𝐚𝐚𝐥𝐛𝐚𝐚𝐫.

𝐁𝐞𝐝𝐚𝐧𝐤𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐞𝐧 𝐡𝐨𝐩𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤 𝐭𝐨𝐭 𝐯𝐨𝐥𝐠𝐞𝐧𝐝 𝐣𝐚𝐚𝐫!

- 𝐝𝐞 𝐊𝐨𝐫𝐭𝐬𝐥𝐮𝐢𝐭𝐢𝐧𝐠


𝐈𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐨𝐮𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐯𝐚𝐧 𝐚𝐚𝐧𝐠𝐞𝐦𝐞𝐥𝐝𝐞 𝐤𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞𝐧 :
Dit evenement vind plaats op 14 oktober 2021 en wordt georganiseerd door Stichting de Kortsluiting in samenwerking met de Koplopers en Winkelhart Oosterwolde. Dit voor basisschool kinderen uit Oosterwolde in de leeftijd van 4 tot 12 jaar oud. Deelname is alleen met aanmelding. We houden een maximum aan van 200 deelnemende kinderen. VOL=VOL.

Op donderdagavond 14 oktober vanaf 18:30 kunnen de kinderen zich melden op het Rode plein. Tegenover het gezondheid centrum en links van het Kramenhuis. Hier zal bekeken worden of je aangemeld bent en vervolgens krijg je een bandje en de puzzelkaart. Tijdens het evenement mogen kinderen die zich aangemeld hebben snoepjes halen bij "de Koplopers. Verstopt in hun etalages zijn letters verstopt welke verzameld kunnen worden op een puzzelkaart. Als ze allemaal verzameld zijn kun je een zin ontcijferen. Als dit gelukt is, vul dan je persoonlijke gegevens in. Daarna kan je de kaart inleveren bij onze kraam op de kop van de Stationstraat tegenover de Primera. Gedurende het hele evenement zal er ook interactie zijn met verschillende vriendelijke en verklede spoken. Denk bijvoorbeeld aan een Heks, een Vampier en een Spookje. Het evenement eindigt rond 20:00 uur.
𝐕𝐄𝐑𝐆𝐄𝐄𝐓 𝐍𝐈𝐄𝐓 𝐄𝐄𝐍 𝐄𝐈𝐆𝐄𝐍 𝐓𝐀𝐒 𝐄𝐍 𝐏𝐄𝐍 𝐌𝐄𝐄 𝐓𝐄 𝐍𝐄𝐌𝐄𝐍!
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy