Taller de Seguretat a Internet: 12 i 13 de novembre de 2018
Les places s'adjudicaran per ordre d'inscripció. Si els inscrits superen el nombre de places disponibles, quedaran en reserva per cobrir possibles vacants (si s'esborra algun dels admesos). Es trucarà, la setmana anterior a l'inici del curs, per confirmar les inscripcions.
COGNOMS *
Your answer
NOM *
Your answer
DNI *
Your answer
TELÈFON/S *
Es faran només tres intents de trucar per confirmar la inscripció. Si el telèfon no és correcte o no contesten, la inscripció es considerarà cancel·lada.
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC
Your answer
OBSERVACIONS
Feu-hi constar si teniu alguna necessitat especial (invalidesa, problemes d'idiomes...) i tot allò que considereu convenient.
Your answer
Al llarg de l'activitat es podrien fer fotografies o filmacions. Doneu permís per a la realització de fotografies o filmacions? *
En compliment del vigent Reglament General de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679), us informem que les dades que ens faciliteu s’incorporaran a un fitxer automatitzat per tal de donar resposta a la vostra sol•licitud. En qualsevol moment, podreu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició o cancel·lació tot adreçant-vos a la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service