Inschrijfformulier KAMP 2017
25-26-27 augustus 2017
Vul eerst je email adres in voor een bevestiging van je inschrijving en als je de nieuwsbrief van jeugdkamp wil ontvangen.
Email address *
25 jaar jeugdkamp :-)
Ook dit jaar verloopt de inschrijving voor het jeugdkamp weer digitaal. Na het invullen van onderstaand formulier, ontvang je een bevestiging op je scherm. Vergeet niet dat je inschrijving pas volledig is, als we ook het bedrag van 40,- euro op de rekening van Vovero (NL20 INGB 0003 1707 84) hebben ontvangen o.v..v. Jeugdkamp 2017 en je naam. De inschrijving sluit rond 1 mei a.s. Mocht je problemen hebben met het inschrijven of mocht je andere vragen hebben, dan kan je de kampleiding bereiken via de trainingen op donderdagavond of via jeugdkamp@vovero.nl
Voordat je je weer enthousiast in gaat schrijven, toch even een serieuze noot.

De kosten van het jeugdkamp zijn dit jaar € 40,00 per jeugdlid. Dat is 5 euro hoger dan vorig jaar. Ook hebben we besloten om dit jaar niet met een bus te gaan. In plaats daarvan doen we een beroep op de ouders om ons te brengen en te halen. Het kamphuis ligt op zo’n 80 kilometer.

Vovero heeft de afgelopen jaren vanuit de clubkas een behoorlijke bijdrage geleverd aan ons kamp, om mn de kosten voor de bus te dragen. Helaas zijn de kosten van zaalhuur in de Rozenburcht omhoog gegaan en wordt er dus een extra beroep vanuit die kant op de clubkas gedaan. Daarom hebben we gekeken, hoe we het kamp betaalbaar kunnen houden. Zowel voor de vereniging als voor de jeugdleden die mee gaan. Huur van de bus zou de kosten voor kamp verder verhogen.

We hopen dat dit niemand weerhoudt om zich in te schrijven. Mochten de extra kosten een probleem zijn, neem dan vooral even contact op met de leiding, want we gunnen iedereen het jeugdkamp. En natuurlijk hopen we op voldoende vrijwilligers om te rijden. Alvast bedankt!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms