Adhesió a la Declaració de Salut i Natura
A través del següent formulari podeu adherir-vos a la Declaració de Salut i Natura, presentada el passat 30 de gener del 2019 al Palau Macaya de Barcelona. Es poden adherir tant persones com organitzacions.

Podeu consultar la Declaració a través del següent enllaç: www.custodiaterritori.org/mm/file/2019/190130_declaracio_salutinatira_def.pdf

Podeu consultar les organitzacions i persones adherides a la Declaració a través del següent enllaç (s'actualitza cada 48 hores):

Al formulari es demanen dades personals de contacte. Únicament publicarem el Nom de les organitzacions adherides i, en les adhesions a títol personal, el nom de les persones adherides.

Per a qualsevol dubte o suggeriment podeu contactar amb la Xarxa de Custòdia del Territori a scarrera@xct.cat

T'adhereixes a títol individual o com a organització? *
Nom i Cognoms *
Your answer
Email de contacte *
Your answer
A quin sector pertanys (tant si signes a títol individual o com a representant d'una organització)?
Organització a la qual pertanys (només en cas que adheriu l'organització a la qual pertanyeu)
Your answer
Comentaris i/o observacions
Your answer
D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és enviar-vos informació d'interès relacionada amb la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT). En cap cas seran utilitzades per finalitats comercials ni seran cedides a tercers. Per a més informació consulteu la política de privacitat i gestió de dades de la XCT a: www.xct.cat/ca/politicaprivadesa *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service