PROFESZ felvételi regisztráció - 2020
Az online regisztrációs lap kitöltése a jelentkezők számára kötelező, a kitöltéstől függetlenül a jelentkezés összes formai feltételének meg kell felelni, melyeket a felvételi felhívásban részletesen megtalál.
Kérdéseiket hivatali időben a +3613919050-es telefonszámon tehetik fel, e-mail: info@profesz.hu
Email address *
Teljes név *
A jelentkező személyazonosító okmányaiban szereplő név.
Oktatási (hallgatói) azonosító szám *
Az oktatási azonosító a diákigazolványon is megtalálható tizenegy számjegyből álló azonosító szám, NEM egyenlő a diákigazolvány kártyaszámával vagy a NEPTUN azonosítóval. A diákigazolványon azonosító számként szerepel.
NEPTUN azonosító (ha van)
Felekezet *
A Protestáns Felsőoktatási Szakkollégium a Magyar Protestáns Tanulmányi Alapítvány fenntartásában működik, mely a hazai és a nyugat-európai felsőoktatási szakkollégiumok hagyományait követő szellemi műhely. A szakkollégium a bibliai gyökerű minőségelv és értékkonzervatív világszemlélet mentén szerveződő munka- és létközösség, amely egyéni, egyházi és nemzeti szinten helyes önismeretre kívánja nevelni tagjait, akiket elsősorban az evangélikus és református felekezet AKTÍV* tagjai közül várunk (*otthoni gyülekezeti életben való rendszeres részvétel).
Felsőoktatási tanulmányok finanszírozása *
Szakkollégiumunk csak az ösztöndíjas képzésekben részt vevők jelentkezését tudja támogatni.
Nyilatkozat *
Elfogadom, hogy a szakkollégiumba történő felvétel esetén a szakkollégium keresztyén viselkedési normáinak, szabályainak megtartása és a szakkollégium képzési programjában történő részvétel az elhelyezést nyert hallgató számára kötelező, az a szakkollégiumi tagság feltétele.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Magyar Protestáns Tanulmányi Alapítvány. Report Abuse