Wat goed dat je aan jezelf wil gaan werken!
Wat super super fijn dat je jezelf en mij wil helpen door deze vragenlijst in te vullen. Op basis van deze vragenlijst kijk ik of jij geschikt bent voor het Body Boost Traject. Videogesprekken gaan op basis van selectie. Voordat je daadwerkelijk op de lijst komt, houden we een gratis & vrijblijvende videocall om kennis te maken, en om te kijken of het traject 100% bij jou past. Tijdens deze videocall leg ik je ook alles uit over het Body Boost Traject. Aan de hand van dit gesprek mag jij beslissen of je mee gaat doen aan het Body Boost Traject in november.

De antwoorden die je hier geeft zullen niet gedeeld worden aan derden. Aan de hand van deze vragenlijst krijg jij inzicht in je doelen en waar je nu staat. Ook krijg ik inzicht in waar je naar opzoek bent en kan ik aangeven of en hoe ik je zou kunnen helpen 💓. Het is belangrijk dat wij een match zijn, als we samen aan jouw doelen gaan werken. Het invullen is natuurlijk geheel vrijblijvend. Iedere maand nodig ik een aantal meiden uit voor een gratis videoconsult, als je hierop kans wil maken kan je dat in dit formulier aangeven! Sommige vragen voelen een beetje dubbelop, je hoeft geen dubbele antwoorden te geven. Dit is alleen om duidelijkheid te krijgen van je.

Let op!! Als je op een link klikt in het formulier, open deze link dan in een NIEUW VENSTER! Anders ben je je ingevulde antwoorden kwijt :-).

Om sommige vragen te verduidelijken hebben we als voorbeeld bij bepaalde vragen Sanne die antwoord geeft. Je kan naar haar antwoord kijken, om je aan het denken te zetten voor je eigen antwoord. Sanne is 22 jaar oud, en zit niet lekker in haar vel. Ze volgt @fitwithusnl, omdat ze ziet dat Maudy leuke dingen post die haar wellicht kunnen motiveren om gezonder te gaan leven. Sanne heeft 20 kilo overgewicht en zit niet lekker in haar vel, ze is bang wat mensen van haar zouden denken wanneer ze naar de sportschool zou gaan, en doet veel aan emotie eten. Sanne neemt je aan de hand door deze enquête.
Wat is je naam (voor+achternaam) *
Hoe oud ben je? *
Wat is je telefoonnummer? *
Wat is je mailadres? *
Waar heb jij behoefte aan in een coachingstraject? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy