Vil du være frivillig i Bergen Spillfestival 2023? (Ikke bindende)
DETTE ER ET SKJEMA DER DU MELDER INTERESSE. DET ER IKKE BINDENDE. Vi kontakter deg når opplegget blir klart neste vår.

---
HVA?
Bergen Spillfestival er en unik blanding av alle mulige spill, og arrangeres for 27. gang sommeren 2023. Se www.bergenspillfestival.no eller Bergen Spillfestival | Facebook

Vi har allerede reservert perioden onsdag 26. juli til søndag 13. august i 2023 på Bergen Internasjonale Kultursenter. Dette er vår base, men det blir også show, kurs og turneringer andre steder. Gratisfestivalen på Torgallmenningen blir torsdag-søndag en av helgene.

Det var cirka 10.000 deltakere på Torgallmenningen i år, og rundt 5000 i kveldsfestivalen der det var fullt hus blant annet på poker, sjakk og quiz - og mye aktivitet på det nye Spillhuset Bergen.

Dette gjør Bergen Spillfestival til en av verdens største festivaler i sitt slag. Og alt er gratis for alle barn. Festen på Torgallmenningen kostet alene 200.000 kroner og et utall frivillig-timer.

HVORFOR?
De frivillige er avgjørende brikker i å skape øyeblikk og minner. De frivillige gjør det mulig i det hele tatt å til by en helt gratis barne- og ungdomsfestival med svært begrenset offentlig støtte.

Det er mange fordeler med å være frivillig. Du kommer inn et miljø med masse spennende, flotte mennesker. Det vi har fest både før og etter festivalen, du får gratis startavgift i turneringer, mat og drikke når du jobber, den eksklusive spillfestival-T-skjorten til odel og eie, og de som ønsker det får attest.

Ikke minst: Du er med i premietrekningen på avslutningsfesten (15.000 kroner i premieverdi ble trukket i 2022).

***
Programmet vil komme på våren 2023 på www.bergenspillfestival.no. Skriv deg gjerne på nyhetsbrev, så får du oppdatering før alle andre. Vi pleier å dele programmet mens vi lager det med spesielt interesserte.

Kontakt gjerne frivillig-leder Kristine Eide 924 03 618. E-post: bergenspillfestival@gmail.com, eller festival-leder Ole Valaker på 922 15 799.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
NAVN OG ALDER *
TELEFONNUMMER *
Hva er du interessert i å bidra med (kryss gjerne av på flere alternativer)? PS! Alle som vil jobbe med barne- og ungdomsdelen, må ha oppdatert politiattest. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy