Vil du være frivillig i Bergen Spillfestival 2023?
HVA?
Bergen Spillfestival er en unik blanding av alle mulige spill, og arrangeres for 27. gang sommeren 2023. Se www.bergenspillfestival.no eller Bergen Spillfestival | Facebook

Vi har allerede reservert perioden torsdag 27. juli til søndag 13. august på Bergen Internasjonale Kultursenter. Dette er vår base, men det blir også show, kurs og turneringer andre steder. Vi planlegger en svær gratisfestival for barn og unge på Festplassen 3. til 6. august.

Det var cirka 10.000 deltakere på Torgallmenningen (men der er det valgboder i år) i 2022, og rundt 5000 i kveldsfestivalen der det var fullt hus blant annet på poker, sjakk og quiz - og mye aktivitet på det nye Spillhuset Bergen.

Dette gjør Bergen Spillfestival til en av verdens største festivaler i sitt slag. Og alt er gratis for alle barn. Festen på Torgallmenningen kostet alene 200.000 kroner og et utall frivillig-timer.

HVORFOR?
De frivillige er avgjørende brikker i å skape øyeblikk og minner. De frivillige gjør det mulig i det hele tatt å til by en helt gratis barne- og ungdomsfestival med svært begrenset offentlig støtte.

Det er mange fordeler med å være frivillig. Du kommer inn et miljø med masse spennende, flotte mennesker. Det vi har fest både før og etter festivalen, du får gratis startavgift i turneringer, mat og drikke når du jobber, den eksklusive spillfestival-T-skjorten til odel og eie, og de som ønsker det får attest.

Ikke minst: Du er med i premietrekningen på avslutningsfesten (15.000 kroner i premieverdi ble trukket i 2022).

***
Programmet vil komme på våren 2023 på www.bergenspillfestival.no.   Skriv deg gjerne på nyhetsbrev, så får du oppdatering før alle andre. Vi pleier å dele programmet mens vi lager det med spesielt interesserte.  Se også foreløpig arrangementsoversikt i Google Drive. 

Kontakt gjerne frivillig-leder Kristine Eide 924 03 618. E-post: bergenspillfestival@gmail.com, eller festival-leder Ole Valaker på 922 15 799.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
NAVN OG ALDER *
TELEFONNUMMER *
Hva er du interessert i å bidra med (kryss gjerne av på flere alternativer)? PS! Alle som vil jobbe med barne- og ungdomsdelen, må ha oppdatert politiattest. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy