Jornada de Vins del Pirineu 9 Edició
Divendres, 5 de novembre de 2021. Seu de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya. Tremp.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms *
Correu electrònic *
Establiment *
Municipi *
Si vols fer arribar algun comentari pots fer-ho aquí.
Moltes gràcies pel teu interès. Ens posarem en contacte amb tu per confirmar  la franja que resulti més còmoda al màxim de persones i confirmar la inscripció.
D'acord el que estableix l'Article 13 del Reglament General de Protecció de Dades, l'informem que les teves dades seran incorporades a un tractament responsabilitat de l'Ajuntament de Tremp per gestionar l'activitat de referència. Les teves dades no seran cedides a tercers, llevat que sigui necessari per a la prestació del servei sol•licitat de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables. Per a més informació, pots consultar la nostra política de privacitat a la seu electrònica de l'Ajuntament de Tremp.

T'informem de la possibilitat d'exercir els teus drets d'accés, rectificació, supressió i la resta dels teus drets mitjançant la remissió d'un escrit dirigit al Delegat de Protecció de Dades, o bé per mitjans electrònics a través del portal  https://www.ajuntamentdetremp.cat/ca/seu-electrònica o bé presencialment o per correu postal a l'adreça següent: Plaça de la Creu, 1. 25620. Tremp.
Nota Covid 19
Aquesta sessió i la resta de les que es duen a terme a través del programa Treball a les 7 comarques des de l'Ajuntament de Tremp poden ser modificades en funció de l'evolució de la situació provocada per la COVID-19.
És obligatori complir les normes establertes per les autoritats sanitàries per a la prevenció de la pandèmia, com l'ús de mascaretes en espais tancats i la higiene de mans.
L'organització posarà a disposició dels assistents gel hidroalcohòlic i ventilarà els espais.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy