2056 Ways to Inspire Conference
Conference Registration Form - For Saturday September 28, 2019
200 Dewitt Rd. Stoney Creek ON L8E 4M5
Your Name: *
Your answer
Email Address: *
Your answer
You are a: *
Required
Team Number Affiliation (if any):
Your answer
Morning Sessions
Pick 1 from each of the three 60 minute Sessions OR 1 from each of the two 90 minute sessions
60 Minute Session 1 (9:00 am - 10:00 am) *
60 Minute Session 2 (10:10 am - 11:10 am) *
60 Minute Session 3 (11:20 am - 12:20 pm) *
Morning Sessions
Pick 1 from each of the three 60 minute Sessions above OR 1 from each of the two 90 minute sessions below
90 Minute Session 1 (9:00 am - 10:30 am) *
90 Minute Session 2 (10:50 am - 12:20 pm) *
Lunch
Open House, Robot Demos and Store Fronts - take a tour
Lunch - Pizza, Salad and Drink (12:20 pm - 1:30 pm) Minimum $2.00 donation Please *
Required
Afternoon Sessions
Pick 1 from the five 90 minute afternoon sessions
90 Minute Session Afternoon (1:30 pm - 3:00 pm) *
Is there a conflict between two topics that you would really like to hear? What are the two sessions?
Your answer
Is there a topic not addressed above that you would attend if it were available?
Your answer
Thank You
You will receive an email with your selections after you have submitted this form.
Please spread the word to all your friends and team mates to make our 2019 Conference great.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service