Savjetovanje o preporukama na temu “Omogućimo svim mladim ljudima da sudjeluju u raznolikoj, povezanoj i uključivoj Europi. Spremni za život, spremni za društvo!”
Na konferenciji Europske unije za mlade u Košicama, koja je u listopadu organizirana u sklopu 5. ciklusa strukturiranog dijaloga, na temelju prethodnih konzultacija koje su s mladima provedene tijekom proljeća i ljeta 2016. i njihovog inputa osmišljene su preporuke koje bi mogle doprinijeti poboljšanju života mladih u današnoj modernoj, digitaliziranoj i raznolikoj Europi. Ispuni ovaj upitnik i reci nam misliš li da one zaista mogu doprinijeti stvaranju boljeg, povezanijeg i uključivijeg europskog društva za mlade! Podijeli s nama svoje ideje što je moguće napraviti da bi te preporuke zaživjele, a mi ćemo ih prenijeti Europskoj komisiji! Ispunjavanje upitnika je dobrovoljno, a ostavljanjem svoje e-mail adrese daješ nam do znanja da si zainteresiran primati naše obavijesti o provedbi strukturiranog dijaloga.
Koje od navedenih tema smatraš najvažnijima za mlade u Hrvatskoj? Odaberi četiri!
Preporuke V. ciklusa strukturiranog dijaloga, osmišljene na Europskoj konferenciji za mlade u Košicama (Slovačka)
Pomozi nam otkriti značaj ovih preporuka za mlade u Hrvatskoj! Ukoliko smatraš da bi provedba pojedine preporuke imala značajan pozitivan utjecaj na položaj mladih u Hrvatskoj u današnjem modernom, europskom društvu, označi ju uključivanjem gumbića kraj preporuke. Hvala!
Jesi li neku od navedenih preporuka prepoznao kao posebnu važnu? Imaš li ideju što se još može (a da već ne postoji) po tom pitanju napraviti u Hrvatskoj? Podijeli svoju ideju s nama!
Your answer
Ako želiš primati naše obavijesti o strukturiranom dijalogu, ostavi nam svoj e-mail. Hvala ti na sudjelovanju!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms