Defecte spullen aanmelden - RepairCafé Ten Boer

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook reparatiedeskundigen zijn aanwezig, zoals elektriciëns, naaisters, timmerlieden en fietsenmakers.

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. Je kunt ook altijd inspiratie opdoen aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen. In buurgemeenten is al enige tijd een Repaircafé waarover de bezoekers zeer enthousiast zijn.

Vanaf januari 2016 is Dorpsbelangen Ten Boer gestart met het Repair Café Ten Boer. Vooralsnog is het de bedoeling om 1x per kwartaal op zaterdag zitting te houden in het Dorpshuis Ten Boer.
Voor landelijke informatie www.Repaircafe.nl
Email address *
Naam *
Your answer
Straat + huisnummer *
Your answer
Postcode *
Your answer
Plaats *
Your answer
Telefoon *
Your answer
Welk voorwerp wilt u laten repareren? *
Your answer
Wat is er mis met dit voorwerp? *
Your answer
Vragen of opmerkingen
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy