Anmälan till föreläsning: Anakrona livsvillkor

"Jag har haft flera relationer, men en av dem har varit avgörande för att de andra skulle kunna uppstå: den till välfärdsstaten,” skriver Christine Bylund i sin avhandling vid Umeå universitet. Avhandlingen Anakrona livsvillkor handlar om hur relationen till välfärdsstaten möjliggör och omöjliggör andra typer av relationer och familjeliv. Genom en kombination av intervjuer och autoetnografi (forskning som utgår från ens egna upplevelser) visar Christine Bylund hur välfärdsstaten har formats av olika diskurser om funktionalitet under nittonhundratalet fram till idag. Hennes forskning om funktionalitet, makt, normer och sexualitet blottlägger funktionsmaktordningen i det svenska samhället.

Under föreläsningen den 7 mars kommer hon att ge en överblick över sina forskningsresultat. Genom att ta del av en teoretisk förståelse av dessa frågor kan man sätta ord på och förstå sina egna livsupplevelser i ett större sammanhang. 

Du kan själv välja om du vill vara med online via Zoom, eller om du vill träffas på Dalheimers hus där vi bjuder på fika och tar upp föreläsningen på en stor skärm.

Välkommen!


Tid: 7 mars 2023, 17.30-19.30

Plats: Digitalt över Zoom
eller
Rum Karl Johan på plan 1
Dalheimers hus
Slottsskogsgatan 12
414 53 Göteborg

Om formuläret inte funkar för dig - maila din anmälan till info@funktionsrattgbg.se.
Ange namn, e-post och om du vill delta online eller på plats, samt eventuella tillgänglighetsbehov.  

Sista datum för anmälan är 27 februari om du deltar på plats, 6 mars om du deltar via zoom.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Förnamn *
Efternamn *
Förening
Vill du delta digitalt eller på plats? *
TILLGÄNGLIGHET
Funktionsrätt Göteborgs möten ska vara tillgängliga för alla. Undvik parfym och starka dofter. Stäng av mobilen under mötet. Meddela gärna vad som behövs för att mötet ska vara tillgängligt för dig.

Vi bokar endast in tolk om deltagare har uppgett behov av det i sin anmälan. Fyll i nedan om du har behov av teckenspråkstolk eller skrivtolk.
Har du behov av teckenspråkstolk på mötet? *
Har du behov av skrivtolk på mötet? *
Övriga tillgänglighetsbehov:
Kostbehov *
För de som deltar på Dalheimers hus så bjuder vi på fika och kaffe/te.
Kommer du med personlig assistent?
Clear selection
Om ja ovan, har din personliga assistent något särskilt kostbehov?
Fotografering vid evenemanget
Under arrangemanget kan det förekomma fotografering. Fotona sparas av Funktionsrätt Göteborg på en säkrad server och kan även publiceras på Funktionsrätt Göteborgs hemsida, nyhetsbrev eller Facebook-sida. Materialet används i informations- och marknadsföringssyfte.

Fotografier är en personuppgift. Vi behöver därför din tillåtelse att fotografera dig vid arrangemanget och eventuellt publicera materialet via ovan nämna kanaler. Du har givetvis rätt att neka till att bli fotograferad.
Godkänner du att Funktionsrätt Göteborg fotograferar dig under arrangemanget?
*
Registrering av personuppgifter
För att hantera din anmälan behöver vi behandla de personuppgifter du lämnat i detta formulär. För att kunna göra detta behövs ditt samtycke.

Dina personuppgifter behandlas fram till att arrangemanget är över. Därefter raderas de. Du har rätt att begära ett registerutdrag, rätt att få felaktiga uppgifter rättade eller raderade, rätt att begära begränsning, rätt att invända mot behandlingen, samt rätt att begära att uppgifterna flyttas.

Du har även rätt att närsomhelst återkalla ditt samtycke. Kontakta oss då på info@funktionsrattgbg.se. Är du missnöjd med hur vi behandlar dina personuppgifter har du även rätt att lämna in ett klagomål till Datainspektionen.
Godkänner du att Funktionsrätt Göteborg sparar dina personuppgifter fram till arrangemangets slut? *
Om du inte godkänner att vi sparar dina personuppgifter fram till arrangemangets slut, kan vi tyvärr inte hantera din anmälan. Du är då välkommen till arrangemanget i mån av plats.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy