Recuperem la Llei 24/2015            Recuperemos la Ley 24/2015
Grup Promotor llei 24/2015 (PAH, APE i Observatori DESC)
Grupo Promotor ley 24/2015 (PAH, APE i Observatorio DESC)

Enllaç a manifest en web: http://ilphabitatge.cat/
Enlace a manifiesto en la web: http://ilphabitatge.cat/es/
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Selecciona: *
Si sou un colectiu, MM.SS., institució publica o empresa, heu de marcar a sota la opció ENTITAT.                  Si sois un colectivo, MM.SS., institució pública o empresa, tenéis que marcar abajo la opción ENTIDAD.
Required
Nom i cognoms - Entitat / Nombre y apellidos - Entidad *
e-mail *
Ciutat / Ciudad
Província / Provincia *
Selecciona una opción:
#RecuperemLa24
Front l’emergència habitacional és urgent retirar el recurs que manté en suspensió alguns articles de la llei més garantista d’Europa en matèria d’habitatge.  La 24/2015 és una de les lleis catalanes més importants en matèria social que va impugnar el Partit Popular i Mariano Rajoy, per la qual cosa és imprescindible recuperar-la. Existeixen nombrosos precedents en els quals un canvi de Govern ha significat la retirada de recursos interposats contra lleis socialment destacades.

Frente a la emergencia habitacional es urgente retirar el recurso que mantiene en suspensión algunos artículos de la ley más garantista de Europa en materia de vivienda. La 24/2015 es una de las leyes catalanas más importantes en materia social que impugnó el Partido Popular y Mariano Rajoy, por lo cual es imprescindible recuperarla. Existen numerosos precedentes en los cuales un cambio de Gobierno ha significado la retirada de recursos interpuestos contra leyes socialmente destacadas.
Recuperar la Llei 24/2015 ara és possible                                                                        -  Recuperar la Ley 24/2015 ahora es posible
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy