Testare SARS CoV - 2 The Color Run 18.09.2021 Biblioteca Nationala Bucuresti (program 08:00-16:00)
Testarea se poate face intre orele 08:00 – 16:00, in parcarea Bibliotecii Nationale din Bucuresti, in punctele special amenajate.

Va rugam sa introduceti datele fara diacritice

Pentru siguranta tuturor participantilor la acest eveniment este necesar sa prezentati la acces adeverinta unui test antigen negativ.

Pentru persoanele vaccinate cu ambele doze ( minim 10 zile de la rapel) sau care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS CoV-2 NU este necesara testarea, insa este necesar sa prezinte la acces dovada vaccinarii sau a infectarii cu SARS CoV-2.

Prin completarea prezentului formular oferiti acordul dumneavoastra ca SC SPARD TEAM PRIM AJUTOR SRL sa prelucreze datele cu caracter personal exclusiv pentru realizarea documentelor necesare in vederea eliberarii adeverintelor de testare. Acestea NU vor fi stocate in baza noastra de date dupa terminarea evenimentului.

Dupa completarea formularului va asteptam in zona desemnata in vederea testarii pentru eliberarea buletinului de analize, plata si testare.

Va multumim si distractie placuta!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume *
Prenume *
CNP *
Judetul de rezidenta ( ex: B, AG, PH etc) *
Localitatea de rezidenta (pentru Bucuresti - sectorul) *
Adresa de rezidenta *
Numar de telefon *
Ora la care voi veni pentru testare
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy