Lelkes Napok 2023
Köszöntünk Téged a 2023-as Lelkes Napok regisztrációs oldalán!
A tábor 07.03-08. között kerül megrendezésre Vajtán.

Kérjük olvasd végig a leírtakat, hogy megfelelően tudj jelentkezni.

A Lelkes napok a Katolikus Karizmatikus Megújulás nyári ifjúsági tábora. Ha szeretnél többet tudni a táborról, vagy rólunk, nézz szét a honlapunkon: http://www.lelkesnapok.hu . A Lelkes napok táborba 15-25 éves résztvevőket várunk. Fiatalabbak (11-15 évesek) számára a Tini Lelkes Napok nevű táborunkat ajánljuk. Ha nem résztvevőként, hanem segítőként jössz, akkor egy másik regisztrációs lapot kell kitöltened, amihez írj a lelkesnapok@gmail.com email címre.

Helyszín: Zichy kastély, Vajta 7041, Petőfi S. utca 562. Térkép: http://tinyurl.com/maurjpq

A táborra csak a teljes időtartamra lehet jelentkezni, és csak az elejétől kezdve lehet részt venni. Ha előbb el kell menned, akkor is a teljes tábordíjat kell kifizetni. A tábor részvételi díja a választott szállás típustól függ. 8, 6, 4, és 2 ágyas szobák vannak. 
  • 6-8 ágyas szoba: 63 000 Ft 
  • 4 ágyas szoba, saját fürdőszobával: 68 000 Ft
  • 2 ágyas szoba, saját fürdőszobával75 000 Ft. 
Figyelem! 6-8 ágyas szobákba elfogytak a normál helyek, ezekbe  szobákba már csak pótmatracra lehet jelentkezni.

A szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre, és a beérkezett érvényes jelentkezés sorrendjében tudjuk biztosítani őket. Javasoljuk, hogy jelentkezésedet minél hamarabb küldd be, hogy olyan szoba jusson neked, amit szeretnél. Továbbá bátorítunk rá, hogy ha lehetőséged van magasabb árkategóriájú szobát választani, akkor 2 vagy 4 ágyas szobába jelentkezz. Köszönjük együttműködéseteket!

Kívánjuk, hogy jól érezd magad a táborban! Hogyan lehet elérni, hogy kellemes legyen ez a tábor neked és társaid számára, és tudj találkozni Istennel? Tanulmányozd át a táborrendet ezen a linken: http://mkkm.hu/sites/default/files/Taborrend_Vajta.html

A jelentkezéshez e lap kitöltése mellett még előleg átutalására is szükség van - olvass tovább a részletekért!
Ha regisztrálsz, de valamilyen rendkívüli helyzet miatt mégis elmarad a tábor, akkor visszafizetünk mindent, amit befizettél.

Tennivalók: A jelentkezésed az előleg átutalásával válik érvényessé. E jelentkezési lap elküldése után hamarosan küldünk visszajelző e-mailt hasznos gyakorlati tudnivalókkal, és alapítványunk számlaszámával, ahova kérünk, hogy mihamarabb utalj át 20. 000 Ft előleget, és június 16. péntekig utald át a teljes részvételi díjat (Átutalhatod egyből a teljes díjat is.) 
  • Ha túljelentkezés van bizonyos szállástípusokra, akkor a 20. 000 Ft előleg beérkezésének idejét vesszük figyelembe. 
  • Ha a jelentkezésedet június 16-ig mondod vissza, a teljes összeget visszatérítjük számodra. 
  • Ha teljes részvételi díjad nem érkezik meg június 16-ig, akkor törölnünk kell jelentkezésedet. 
  • Amennyiben Június 16 - 23 között mondod le a tábort, akkor a részvételi díj előleggel csökkentett részét tudjuk visszautalni. (Az előleget nem tudjuk visszafizetni)
  • Amennyiben 23. után történik a lemondás, vagy nem jelensz meg a táborban, úgy nem tudjuk visszatéríteni a tábordíjat.
  • Ha problémát jelent a teljes összeg előteremtése június 16-ig, vagy egyáltalán a táborig, akkor jelezd a megjegyzéseknél, vagy írj nekünk: lelkesnapok@gmail.com
A jelentkezés és a részvételi díj átutalás határideje: 2023. június 16. péntek.
A táborba való jelentkezést csak a rendelkezésre álló helyek beteltéig tudjuk biztosítani.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
E-mail cím még egyszer *
Vezetéknév *
Keresztnév *
Étrend *
A normáltól eltérő étrend választása estén 3500 Ft különdíj kerül felszámolásra, a drágább alapanyagok miatt. A különdíj egész hétre vonatkozik, nem étkezésenként értendő.
A megadott étrendektől eltérő étkezést, nem tudunk biztosítani. Amennyiben ezektől eltérő diétán vagy, gondoskodj magadnak ételről. (Kis konyha, hűtővel rendelkezésre áll.)
"Minden mentes" étrendben nincs tej, glutén, és cukor. Nem lesz külön menü tej vagy glutén érzékenyeknek, hanem egyféle ételt készítenek nekik, amelyiket mindannyian eshetik.
 Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot: lelkesnapok@gmail.com
Születési dátumod *
Év.hónap.nap  formátumban, például 1999.08.11
Állampolgárság *
Személyazonosító okmány száma *
Ország *
Irányítószám *
Település neve *
Utca, házszám, stb.
*
Telefonszámod *
Szállás típusa *
A tábor részvételi díja a választott szállás típustól függ. 8, 6, 4, és 2 ágyas szobák vannak. 6-8 ágyas szoba: 63 000 Ft, négyágyas szoba 68 000 Ft, 2 ágyas:  75 000 Ft. 
Fizetés módja *
Lehetőség van SZÉP kártyás fizetésre is, amelyet a helyszínen kell rendezni. Az előleget ebben az esetben is át kell utalni Alapítványunk számlájára, majd a SZÉP kártyás fizetés után visszautaljuk. 
Felekezeted
Pl: római katolikus
Közösséged neve
Ha rendszeresen jársz közösségbe
Milyen típusú közösségbe jársz? *
Voltál már Lelkes Napokon?
Ha igen, melyik év(ek)ben?
A táborrendet elolvastad és elfogadtad
*
Required
Egyéb megjegyzések, kérdések
Bármilyen fontos információ, amit jó ha tudunk rólad (pl. allergia, krónikus betegség), vagy a fenti kérdésekre bővebb választ adnál (pl. számlához számlázási cím)
Adatkezelési nyilatkozat *
E jelentkezési lapon megadott személyes adatok kezelője a Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Ifjúsági Szolgálata. Az adatkezelés során a szállás igénybevételéhez szükséges adatokhoz kizárólag a szervező Ifjúsági Szolgálat és a szállásadó Calvary-Golgota Kft férhet hozzá. Az adminisztrációt az Ifjúsági Szolgálat munkatársai és a Calvary-Golgota Kft. munkatársai végzik. A megadott adatokat – a 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően – az Ifjúsági Szolgálat kizárólag az ifjúsági programokkal kapcsolatos információk eljuttatása, kapcsolattartás, a táborhoz kapcsolódó adminisztráció, valamint támogatási felkérés céljából kezeli, egyúttal biztosítja az adatszolgáltató részére a visszautasítás lehetőségét. Az adatokat kizárólag azon időtartamig őrizzük, kezeljük, tároljuk, amíg az megfelel a hivatkozott jogszabályi előírásoknak. A fenti adatokat - az adatvédelmi szabályokban biztosított kivételektől eltekintve - kívülálló harmadik, illetéktelen személyek számára semmilyen formában nem tesszük hozzáférhetővé, míg az egyéb személyesnek nem minősülő adatokat szabadon használhatjuk fel. A jelentkezési lap elküldése egyszersmind a fenti tájékoztatás tudomásulvételét és az abban foglaltak elfogadását – az adatkezeléshez való hozzájárulást jelenti. Az adatok módosítását, frissítését vagy törlését a lelkesnapok@gmail.com címre küldött kérésre végezzük el.
Required
Hozzájáruló nyilatkozat kép és hangfelvétel készítéséhez
*
A tábor folyamán kép és hangfelvételt készítünk, melyeket a rendezvény után a táborozókkal megosztunk. A felvételek kezelője és tárolója a Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Ifjúsági Szolgálata. A táborozó a jelentkezés leadásakor hozzájárul, hogy szerepelhet az általunk készített felvételeken. Felvételek eltávolítását írásban kérvényezhetik a lelkesnapok@gmail.com email címen.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy