Обучение: Иновации в оценката и интервенцията при деца от аутистичния спектър | 18.09. - 19.09.2017 с Моод Леру
ЗА ОБУЧЕНИЕТО:

На 18. и 19. септември 2017 г. сдружение „Аутизъм днес“, член на Autism Europe, сдружение „Тацитус“ и фондация „Стъпка за невидимите деца на България“ организират двудневно лекционно обучение за учители, ресурсни учители, психолози, логопеди, ерготерапетви, специални педагози и родители на тема Иновации в оценката и интервенцията при деца от аутистичния спектър.

Събитието ще се проведе със съдействието на нашите партньори от Аджибадем Сити Клиник болница Токуда, които осигуряват тяхната зала Аула специално за събитието.

Гост-лектор ще бъде Моод Леру, OTR/L, SIPT, RCTC, DIR®, директор и трейнър на Cellfield Reading Intervention, Клиничен директор, професионален терапевт с афинитет към изучаването и разбирането на човешкия мозък. Това е второто обучение, което Моод Леру прави пред български специалисти, миналото обучение беше по Floortime и премина с голям интерес и успех. (video: https://www.vbox7.com/play:98978c2ed2)


КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ ОТ ОБУЧЕНИЕТО?

• Ще можете да определяте поне 3 инструмента, които играят ключова роля в областта на разстройство от аутистичния спектър
• Ще научете шестте емоционални нива на развитие, представени от д-р Станли Грийнспан
• Ще можете да описвате различните теории, отнасящи се до аутистичния спектър
• Ще познавате остовните оценъчни методики, които биха помогнали в процеса на интервенция
• Ще разберете значимостта на връзката между специалист и дете и как да подпомогнете изграждането на по-добри социално-емоционални умения
• Ще разгледате възможности как екзекутивните (висшите) функции подпомагат академичните постижения


- - - - ВРЕМЕТО ЗА ЗАПИСВАНЕ ИЗТЕЧЕ - - - -

Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms