Få tid til det væsentlige
Få styr på tiden, så du får tid til det, der er væsentligt. Kurset sætter dig i stand til at planlægge realistisk, prioritere og afstemme forventninger med din leder, så du kan øge din effektivitet og kvalitet i dit arbejde.

Du får:
• Mere tid
• Redskaber til koncentreret og effektivt arbejde
• Højere kvalitet i dine opgaver
• Redskaber til faktabaseret forventningsafstemning med leder og kolleger

Mange oplever, at korte deadlines, akutte opgaver og et fokus på den daglige drift tager tiden fra det langsigtede. De opgaver, som rækker lidt længere frem i tiden, uanset om det er de større historier, overblik over de kommende måneder eller ordentlig forberedelse i en travl dagligdag.
Når dagligdagen handler om brandslukning og akutte feberredninger, kan det være svært også at komme med de gode ideer og det kreative hit. Det kan hobe sig op, så stress- symptomer og søvnløse nætter følger i kølvandet.
Vi tager helt konkret fat i dagligdagens udfordringer, og bruger deltagernes egne aktuelle cases eller opgaver. Vi skifter mellem korte redskabsorienterede oplæg, dialog, opgaver, gruppearbejde, walk & talk, så det bliver en frisk og afvekslende dag. Og vi runder af med din egen konkrete handleplan, som du kan bruge allerede dagen efter.


Kursusdag: 14. november 2019

Kurset afholdes på JFM, Bugattivej 8, 7100 Vejle

UNDERVISER
Lis Lyngbjerg
Siden 2002 har hun skrevet seks bøger om ledelse, trivsel/stress og søvn. Hun har 17 års undervisningserfaring og dokumenterede resultater med sparringsforløb, ledergrupper og medarbejdergrupper. Blandt kunderne er: Alfa Laval, Alm. Brand, Nordea Asset Management, BUPL Lederforum, Århus Kommune, Kriminalforsorgen, UCC København, DMJX, SDU, Aarstiderne, , Vallensbæk Kommune, Københavns Kommune, Red Barnet.
Hun er oprindeligt uddannet inden for kommunikation (DJH og ledelse (Handelsskolen). Har været redaktør/redaktionssekretær på Socialpædagogen, Socialrådgiveren og Computerworld. Er uddannet proceskonsulent v. Haslebo & Partnere, har læst Global People Management, Copenhagen Business School, uddannet i Compassion Fokuseret Terapi, v. Mindwork.


Sidste frist for tilmelding er mandag 14. oktober 2019.
Jeg deltager i kurset *
Navn: *
Your answer
Personalenummer: *
Your answer
Min mail er: *
Your answer
Mediehus - Hvilket mediehus arbejder du i? *
Your answer
Eventuelle særlige ønsker til kurset:
Your answer
Jeg har en efteruddannelsesdag at bruge på kurset:
Jeg har snakket med min chef/ redaktør om kurset:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy