ESCOLA ESPORTIVA CAI 2018-2019
FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
Primer cognom *
Your answer
Segon cognom *
Your answer
Nom *
Your answer
Data naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Nº Cat salut (4 lletres i 10 números) *
Si no disposen del Cat Salut perquè tenen alguna assegurança privada, poden adreçar-se al seu CAP de referència per sol·licitar aquest número. És una dada necessària per tramitar la llicència.
Your answer
DNI del nen/a *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Adreça *
Your answer
Població *
Your answer
Codi postal *
Your answer
Centre educatiu
Your answer
El seu fill/a té alguna patologia que impedeixi i/o dificulti la pràctica d'activitat física i esportiva? *
Si, no, quina?
Your answer
El seu fill/a és al·lèrgic a alguna cosa? *
si es que si especificar a què
Your answer
Quina modalitat o modalitats realitzarà
Dies d'assistència
*Els atletes de la Categoria sub 14 que només poden assistir un dia, s'hauran d'inscriure obligatòriament el divendres.
Dades bancàries (codi IBAN- 24 dígits) *
Referència de l'ordre de domiciliació: Club atlètic Igualada Mitjançant l'acceptació d'aquest formulari d'ordre de domiciliació, autoritzeu al Club atlètic Igualada a enviar ordres a la vostra entitat finacera per debitar càrrecs al vostre compte i a la seva entitat financera per debitar els imports corresponents al vostre compte d'acord amb les instruccions del creditor. Com a part dels vostres drets, teniu dret a ser reemborsat per la vostra entitat financera d'acord amb els termes i condicions del contracte subscrit amb la vostra entitat financera. En tot cas aquest reemborsament haurà de ser instat per part vostra en el termini de 8 setmanes a partir de la data en que es va debitar en el seu compte.
Your answer
AUTORTITZACIÓ PARE/MARE/TUTOR Les dades que vostè proporciona seran introduïdes en un fitxer propietat del Club atlètic Igualada, amb la finalitat de tramitar la seva inscripció i rebre informació de properes activitats esportives organitzades per aquesta empresa. Aquesta entitat podrà difondre a través de diferents mitjans de comunicació: imatges, fotos i vídeos de les activitats que realitzen amb la finalitat de promocionar l'activitat. Les seves dades podras ser cedides a tercers únicament pel compliment d'obligacions legalment establertes. En qualsevol cas, d'acord amb el decret 2016/269 de la llei de de protecció de dades de caràcter personal, vostè pot en tot moment exercir els seus drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lacio dirigint-se a; c/ de l'estadi s/n, 08700 Igualada. D'aquesta manera manifesta la seva conformitat amb la present clausula i autoritza al Club atlètic Igualada per poder tractar o cedir les seves dades o imatges d'acord amb les finalitats indicades. Accepta la normativa que consta al formulari d'inscripció, manifesta que el participant és APTE per la pràctica de l'esport i autoritza a l'inscrit a participar en les activitats, sortides i en cas de precisar assistència mèdica puguis ser traslladat a un centre mèdic per part de l'organització. *
Nom complert i dni del pare, mare o tutor legal *
Afegeix algun comentari si s'escau
Your answer
Comentaris
Afegeix algun comentari si s'escau
Your answer
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.